Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prøveingeniør

Kvalitetstest av kraftforsyningsanlegg i Sør-Rogaland!

Lnett ASSandnes15. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Sharron Moti

Senior HR konsulent

+47 93 48 82 63

Lars Lima

Leder netteknikk

Nøkkelord

CommissioningElkraftTransformatorstasjonDriftsettingRegionalnett

Vi har ledig stilling innen commissioning/driftsetting av anlegg og komponenter i transformatorstasjoner. Dette er viktige og interessante oppgaver som krever høyt HMS-fokus. Dette er en god mulighet til å bli en del av en gruppe som har stort fokus på fagkompetanse og kvalitet, med daglig bruk av teoretisk fagkunnskap i praktiske sammenhenger.

Gruppe Netteknikk har god fagkompetanse innen regionalnett/transformatorstasjoner, og brukes i alle faser, fra tidlige overordna planer, design og prosjektering til praktisk gjennomføring og ferdig bygd og driftsatt anlegg.

Gruppens oppgaver innen dette fagfeltet omfatter alt fra utarbeidelse av teknisk design og spesifikasjoner, forespørsler, prosjektering og prosjektgjennomføring, FAT/SAT/commisioning/driftsetting, dokumentasjon og etterfølgende oppfølging av anleggene.

Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre prøving, testing og driftsetting av komponenter og anlegg i transformatorstasjoner og tilhørende forbindelser
 • Fungere som Lyses prøveleder ved eksternleveranser
 • Sørge for komponent- og systemkompetanse i prosjekter og pågående arbeider
 • Prosjekteringsoppgaver
 • Delta på FAT/SAT, testing, prøving og måling av komponenter innen fagområdet

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen elkraft og/eller automasjon
 • Systemforståelse for både høyspenningsanlegg og styring-/kontrollanlegg, flere teknologier
 • God kjennskap til komponenter i kraftsystemets virkemåte og funksjon, både i et lokalt anlegg og som en del av kraftsystemet
 • Relevant erfaring er særs viktig og blir vektlagt

Personlige egenskaper:

 • Evne til å forstå og å bruke sammenheng mellom teori og praksis
 • Helhetsforståelse og faglig styrke
 • Initiativrik, aktiv og selvgående, både i team og selvstendig
 • Norsk språk er arbeidsspråk, og må beherskes muntlig og skriftlig

Om oss

Lnett er arbeidsplassen for deg som verdsetter et sterkt tverrfaglig miljø, gode kollegaer, faglig utvikling, fart og ja, til og med litt spenning! Lnett er en del av folks hverdag. Som vår prøveingeniør vil du få muligheten til å jobbe hos en miljøorientert og sentral samfunnsbygger med store ambisjoner.

Vi tilbyr

Betingelser som ikke står tilbake for resten av bransjen. Du vil møte et åpent og uformelt arbeidsmiljø med takhøyde og fleksibilitet. Her er noe av det vi kan tilby av goder:

 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • Firmahytter både på fjellet og ved sjøen
 • Bedriftsidrettslag og subsidiert trening
 • Ekstra fridager og gode velferdstiltak
 • Kjekke sosiale sammenkomster
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter

Og så gjør det godt å vite at vi jobber for et konsern med stort samfunnsengasjement.

Lnett holder til i nytt kontorbygg i Jærveien i Sandnes nær Skeiane togstasjon, sentralt med bare få minutters gange til tog og buss, og vi tilbyr Hjem-jobb-hjem-ordning, sykkelparkering og garderobe.

Lurer du på noe?

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte leder netteknikk, Lars Lima på 934 88 764. Personalrelaterte spørsmål rettes til senior HR konsulent Sharron Moti på 934 88 263

Vi håper du sender oss en søknad. Vi gleder oss til å lese den!

Husk å legge ved vitnemål/karakterutskrift med søknaden din.

Lnett er underlagt offentlighetens bestemmelser. Aktuelle kandidater må forvente at det gjennomføres bakgrunnssjekk. Etter søknadsfristens utløp kan det bli offentliggjort en liste over søkerne. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det. Vær oppmerksom på at opplysninger om en søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

Stillingsinfo

Frist15. mai 2024

Kontaktpersoner

Sharron Moti

Senior HR konsulent

Lars Lima

Leder netteknikk


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Lnett AS

Lnett er en del av Lysekonsernet, et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Lnett har over 160 000 kunder og rundt 360 ansatte, og holder til i nye moderne lokaler i Sandnes sentrum. Vi har over 100 års historie med å levere strøm til innbyggere og bedrifter i Sør-Rogaland. Konsernet er blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Vår visjon er å være mer enn et selskap, både for våre kunder, for våre eiere og for våre ansatte.

Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark, og teller i dag rundt 2000 ansatte. Lyse er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.