Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektutvikler Eiendom

RambøllOslo25. mai 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Hilde Nordskogen

Direktør Henning Larsen Norge

+47 916 03 454

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg

Lene Rutle

Rekrutteringsansvarlig

De tidligste fasene av eiendomsutvikling setter premissene for hele prosjektet. Eiendomsselskapene forteller at de opplever manglende forretningsforståelse fra rådgivere/arkitekter/planleggere.

I Henning Larsen og Rambøll satt vi oss ned og spurt eiendomsutviklerne hva som kan være løsningen. Svaret vi fant er ikke nødvendigvis en software, men en ny måte å samarbeide på. Vi har derfor utviklet en tjeneste med en partnermodell. Vi samler de best egnede folkene rundt bordet, og rydder vekk tidstyver. For å forløse potensialet i tidligfase, går vi tilbake til essensen: Fra en hel rådgiverskare til to supergeneralister og en PC som tar på seg «utviklerhatten» og jobber sammen med kunden. Og nå ser vi etter en prosjektutvikler som dedikert kan ta denne satsningen videre. Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vårt fagmiljø i Henning Larsen og Rambøll

Som Prosjektutvikler Eiendom vil bli en del av et tverrfaglig miljø av fageksperter som kan bistå i alle faser av et utviklingsprosjekt. Noen eksperter vil bli dedikert til denne type prosjekter, andre hentes inn per prosjekt.

Vi har et stort team av markedssjefer og KAM ressurser som vil være tett på for å komme i dialog med aktuelle kunder.

Selv med mange støttespillere og sparringspartnere må du ha et ønske om å lykkes i å bygge dette fagområdet til noe større. Både i omsetning og i ressurser. Du er selvstendig i ditt arbeid, og har en kommersiell driv. Du liker nettverksbygging og kommer lett i kontakt med både kunder og medarbeidere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Sparringspartner for eiendomsutviklere
 • Knytte teknologi til eiendomsutviklingsprosesser – proptech
 • Oversikt over aktuelle fag og kontaktpersoner internt – optimalisere prosjekter
 • Bygge nettverk blant mulige kunder
 • Bidra i salgsarbeidet

Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg som har en kommersiell forankring og interesse, en som tør å utfordre og sparre med kunden. Du tenker helhetlig, har god innsikt i prosess-drivere og forstår når eksperter skal hentes inn.

Vi tror at ditt faglige utgangspunkt kan for eksempel være:

 • Høyere utdannelse, mest sannsynlig ingeniør eller økonom
 • Erfaring fra utviklingsprosjekter i eiendom
 • Erfaring med investeringsprosesser innen eiendom
 • Interesse for nye digitale verktøy som kan utfordre prosessene
 • Erfaring med beslutningsprosesser for eiendomsinvestering

Hva vi tilbyr

 • Nøkkelrolle i en strategisk viktig satsning
 • Eksperter innen alle fag for støtte og sparring
 • Attraktive personalgoder som ekstra ferie, pensjon og forsikringsordning.
 • Fleksibel arbeidstid og en fantastisk kantine

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.05.2023

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Direktør Henning Larsen Norge Hilde Nordskogen +47916 03 454, Markedssjef Bygg Katrine Johansen +47 934 44 403 eller rekrutteringsansvarlig Lene Rutle + 47 992 03 604.

​​Rambøll i Norge

​Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester. I Norge har vi 14 kontorer med tilsammen 1800 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

​​Henning Larsen i Norge Henning Larsen Architects er et arkitektfirma med sterke skandinaviske røtter. Målet vårt er å designe levende, bærekraftige bygninger og byer som når utover seg selv. Dette gjør vi med fagdisiplinene arkitektur, landskapsarkitektur, planfag, urbanisme, interiørarkitektur og lysdesign. I Norge er vi ca. 230 medarbeidere.​

Stillingsinfo

Frist25. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Hilde Nordskogen

Direktør Henning Larsen Norge

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg

Lene Rutle

Rekrutteringsansvarlig


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!