Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektledere Byggherre

Skap fremtidens strømnett!

Lede AsPorsgrunn eller Tønsberg31. august 2023
Søk her

Kontaktperson

John-Walter Hamrell Nilsen

Avdelingsleder

john-walterhamrell.nilsen@lede.no

Lede er et av Norges største nettselskap og har over 200 000 kunder i Vestfold, Grenland og Hjartdal i Telemark og Svelvik i Viken. Vi ønsker å være en aktiv partner i det grønne skiftet, og jobber hver dag for å bidra til økt elektrifisering av samfunnet gjennom å utvikle fremtidens nett.
Vi har masse spennende oppgaver innen prosjektoppfølging av drift, re- og ny-investeringer i nettet, det kan for eksempel være luftledninger, transformatorstasjoner, nettstasjoner og kabelanlegg. Disse oppgavene utføres i et kompetent miljø i vår seksjon for Prosjekter og montasje i avdelingen vi kaller Byggherre- og mottakskontroll. Her har vi fokus på fag, god forståelse for HMS og sunn forretningsdrift.
Med vårt ansvar følger at vi må være gode, og vi leter hele tiden etter de beste hodene:

Vil du være Prosjektleder i ett av Norges ledende nettselskap?

Da har vi kanskje jobb til deg!

Vi trenger deg som vil være med å sette retning og bidra til å styrke forsyningssikkerheten i et strømnett i stadig endring. Vi er stolte av og glade for å kunne bidra til viktig infrastruktur for samfunnet, og håper du motiveres av det samme!
I Lede får vi jobbe med utviklingen av et bærekraftig strømnett som gjør elektrifisering og det grønne skiftet mulig. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer, er vi en lærende organisasjon med strukturerte arbeidsprosesser. Målet er alltid å finne den beste løsningen på et behov.

Som Prosjektleder i Byggherre- og mottakskontroll vil du blant annet få:

  • Lede, organisere og koordinere prosjekter
  • Avklare prosjektets ressursbehov, og etablere prosjektteam
  • Utarbeide planer og følge opp arbeidet.
  • Du er den som rapporterer status til prosjekteier og vil være byggherrens representant

Selskapets prosjektstyringsprosess vil hjelpe deg til å beslutte rett anskaffelses- og gjennomføringsstrategi, for vi skal levere til avtalt omfang, tid og kost.

Skal du trives i denne jobben må du like å jobbe strukturert med øye for de gode løsningene og blikket på resultatet. Du må være nysgjerrig på hva de andre i organisasjonen jobber med, og du er god på samarbeid.
Du har en relevant teknisk utdanning fra høyskole eller universitet og noen års erfaring fra prosjektledelse, gjerne fra tverrfaglige prosjekter. Har du utdannelse innen prosjektledelse, vil det være en stor fordel.
Du er vant til å jobbe for god kvalitet, og forstår fag- og myndighetskrav.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass som legger vekt på god balanse mellom fritid og engasjement på jobb. Vi holder til i hyggelige lokaler i Porsgrunn og Tønsberg, inkludert kort vei til både utdanningsinstitusjoner og kulturtilbud rett utenfor døra, og med mulighet til å kjøpe enebolig for prisen av en leilighet i Oslo. Kan det bli bedre?

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?

Kontakt Avdelingsleder John-Walter Hamrell Nilsen, telefon 971 85 801 / e-post: john-walterhamrell.nilsen@lede.no

l Lede jobber vi hver dag for innovasjon og bærekraftige løsninger. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer er vi en lærende organisasjon med strukturerte arbeidsprosesser. Vi arbeider aktivt for å skape et arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt hvor vi viser hverandre tillit. Å jobbe i Lede er trygt, og det gjør at vi kan tørre å ta noen sjanser, være innovative, teste ut og lære underveis, men aldri på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Hos oss deler vi læringspunkter med hverandre, og sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med en grønn framtid.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser. Vi kan bare motta elektroniske søknader.

Stillingsinfo

Frist31. august 2023

Kontaktperson

John-Walter Hamrell Nilsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Lede As

Lede er nettselskapet som sørger for å frakte strømmen frem til over 200 000 nettkunder i Vestfold, Telemark og Svelvik. I tillegg til å lede strømmen frem, sørger Lede også for å vedlikeholde og utvikle strømnettet i takt med den økende elektrifiseringen av samfunnet. Lede sørger for å koble deg til strømnettet slik at du får den strømmen du trenger. Lede er en del av Skagerak-konsernet som eies av Statkraft og kommunene i Grenland. Konsernets og Ledes hovedkontor ligger i Porsgrunn.

En aktiv partner i det grønne skiftet – kom og jobb med oss!