Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder vedlikehold

Vil du bidra til å ta vare på vegnettet vårt?

Statens vegvesenOslo1. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Dagmar Hoyer,

Leder

+47 920 25 001

Er du opptatt av samfunnet og miljøet og ser verdien av å ta vare på og vedlikeholde det vegnettet vi allerede har? Da kan dette være stillingen for deg!

Vi søker prosjektleder for vedlikehold der du får ansvar for fremdrift og økonomi i avdelingens pågående vedlikeholdskontrakter i tett samarbeid med interne og eksterne samarbeidspartnere. Du vil sørge for utlysning av nye kontrakter og være en sterk pådriver i avdelingens vedlikeholdsarbeid.

Stillingen er plassert i avdeling Drift og vedlikehold øst, seksjon Vedlikehold øst 2 med kontorsted Oslo. Det gis mulighet for at du, ved behov, kan jobbe noe fra Moss eller Drammen i tillegg. Du må regne med noe reisevirksomhet.

Som prosjektleder vil dine sentrale arbeidsoppgaver være å:

 • sikre god gjennomføring og leveranse i prosjektene og gjennom byggherreorganisasjonen følge opp kontraktene med fokus på HMS, kvalitet, økonomi og fremdrift
 • legge til rette for at våre kontrakter er i front og har fokus på fagområdene HMS/SHA og YM
 • ha ansvar for rapportering, oppfølging og dokumentasjon i samarbeid med byggeledelse
 • ha ansvar for fagområdet, ledelse og veiledning av ditt team
 • følge opp og ajourholde økonomi herunder budsjett, prognoser og regnskap for porteføljen

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har minimum tre-årig relevant utdanning fra høgskole eller universitet. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Førerkort kl. B er et krav.

Det er en forutsetning for stillingen at du er god til å formulere deg skriftlig og muntlig på norsk og at du har solid digital kompetanse.

Det vil være en fordel hvis du har

 • erfaring fra ledelse
 • kunnskap og erfaring om drift eller vedlikehold av samferdselsanlegg

Vi legger vekt på at du:

 • har evne til å engasjere, motivere og gi retning
 • er initiativrik, nytenkende og aksepterer endringer som en naturlig del av arbeidshverdagen
 • har god gjennomføringsevne og er resultatorientert

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Dagmar Hoyer, tlf. +47 920 25 001

Stillingsinfo

Frist1. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Dagmar Hoyer,

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.