Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder innen industri- og energisektoren

Er du en som ønsker å jobbe i et passe stort konsulentselskap der alle kjenner alle?

Holte Consulting ASOslo2. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Vegar Åtland

Leder Energi

vat@holteconsulting.com

Nøkkelord

ProsjektledelseStudieturer og sosiale arrangementÅrlige toppturerFaglig utvikling

Er du en erfaren prosjektleder med ønske om å jobbe innenfor industri- eller energisektoren og prosjekter mot det grønne skiftet?

Holte Consulting er et konsulent- og rådgiverfirma, med ca. 70 ansatte. Vårt hovedkontor er på Skøyen i Oslo. Vi har blant landets lengste erfaring med å levere tjenester innen prosjektrådgivning og operativ prosjektledelse. I over 40 år har vi bistått våre kunder med krevende prosjektutfordringer. Vi hjelper kundene våre med å realisere strategien sin gjennom å velge de riktige prosjektene, utvikle og kvalitetssikre prosjektene i tidlig fase, gjennomføre dem på en god måte og sikre at de ønskede gevinstene hentes ut. Vi leder store private og offentlige prosjekter, og driver med operativ prosjektledelse innen forretningsområdene bygg, anlegg, energi og IT.

I Holte Consulting er vi ikke bare opptatt av å levere vellykkede prosjekter, men vi er også opptatt av å bygge et sterkt og inkluderende miljø.

Vi verdsetter det sosiale og mener at det å trives på jobben er avgjørende for å kunne yte sitt beste. Som en del av vårt team vil du bli en del av en sammensveiset gjeng som jobber hardt, men også har det gøy sammen. Vi arrangerer jevnlig sosiale aktiviteter og arrangementer, og har sterkt fokus på å skape en positiv og inkluderende arbeidskultur.

Vår energiavdeling trenger flere dyktige folk og søker nå etter prosjektledere med minimum 5 års erfaring. Som prosjektleder hos oss vil du jobbe operativt ute hos kunde og være ansvarlig for å planlegge, koordinere og følge opp ulike prosjekter fra start til slutt. Vi har stadig flere prosjekter innen den fornybare sektoren og ønsker å posisjonere oss i dette segmentet.

Du har følgende kompetanse og egenskaper:

 • Ingeniør eller sivilingeniør med minimum 5 år prosjektledererfaring
 • Erfaring med prosjektledelse innen industri- og energisektoren. Erfaring innen fornybare prosjekter er en fordel.
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
  Er en initiativtaker som har evnen til å motivere og engasjere dine kollegaer
 • Har sterke kommunikasjonsevner, gode samarbeidsevner og trives med å jobbe i team.

Hos oss får du:

 • Spennende og utfordrende oppdrag
 • Kontinuerlig faglig påfyll gjennom vårt kurssamarbeid med Holte Academy.
 • Her får du tilgang på anerkjente sertifiseringer innen prosjektledelse.
 • Et åpent, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Studieturer og sosiale arrangementer
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Mulighet til å kjøpe eierandeler i selskapet

Er dette noe for deg, hører vi gjerne fra deg!

Søknadsfrist er snarest!

Stillingsinfo

Frist2. juni 2023

Kontaktperson

Vegar Åtland

Leder Energi


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Holte Consulting AS

I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Nåløyet er trangt hos oss, da vi leter etter en helt spesiell kombinasjon av kompetanse og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn noe nytt til oss.

Vi er en sosial og sporty gjeng som drar på turer til inn- og utland. Men frykt ikke, du skal få lov til å være en av de få som ikke blir med på topptur. Så fremt du hoster opp en god unnskyldning. Vi holder til sentralt på Skøyen, og er en av få i bransjen som eies 100 % av de ansatte og som tilbyr alle medarbeidere muligheten til å bli deleier.

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene implementeres.

Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du det også?