Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder

Vil du være med å lede framtidens byggeprosjekter?

RambøllArendal19. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Jon Nordby

Teamleder i Arendal

+47 912 44 983

Rune Berntsen

Avdelingsleder

På grunn av økende oppdragsmengde søker etter ingeniører eller sivilingeniører med erfaring fra, eller interesse for prosjekteringsledelse og prosjektledelse.

Synes du dette høres interessant ut? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Din nye jobb

Som prosjektleder i Rambøll vil du jobbe med prosjektutvikling og ledelse av tverrfaglige team bestående av arkitekter og rådgivere. Våre kunder tilhører både offentlig og privat sektor, og dagens prosjektportefølje inkluderer i dag spennende oppdrag for aktører som Bane Nor Eiendom, Storebrand, Fossekompaniet, Gard, Kristiansand- og Grimstad kommune.

Av lokale prosjekter vi arbeider med nevnes Kunstsiloen i Kristiansand, Hovden Badeland, Arendal Folkebad, Batterifabrikk for Morrow Batteries og Bygg C og D på Quadrum i Kristiansand.

Typiske arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse, prosjekteringsledelse eller byggeledelse.
  • Utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsestimater
  • Byggherreombud, KU/KP
  • Rådgivning i tidligfase og prosjektutvikling
  • Ansvarlig SØK

Kontorsted vil primært være i Arendal, men kandidater som ønsker kontorsted i Kristiansand oppfordres også til å søke.

Bli en del av vår avdeling for prosjektledelse i Agder

Ved kontoret i Arendal har vi et tverrfaglig rådgivingsmiljø med ca. 40 medarbeidere innenfor arkitektur, landskapsarkitektur, byggeteknikk, brannteknikk, VVS, elektro, kommunalteknikk, miljø og prosjektadministrasjon. I Kristiansand er vi ca. 90 medarbeidere i et tilsvarende tverrfaglig miljø.

Vi er engasjert i prosjekt- og prosjekteringsledelse, byggeledelse mm. i alle typer byggeprosjekt, infrastrukturprosjekter og mot industri. Vi jobber tett mot Rambølls nasjonale divisjonen for prosjektledelse som består av ca. 140 hyggelige og kompetente medarbeidere som jobber med ulike fagfelt og spennende prosjekter. Du blir en del av avdeling for prosjektledelse og industri i Agder med totalt 9 medarbeidere.

Rambøll tilbyr konkurransedyktige lønns og ansettelsesbetingelser, en fleksibel og god løsning for hjemmekontor, fleksitid og et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø. Begynner du hos oss vil du få din egen fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi har felles fagløft gjennom seminarer, fagdager og studieturer.

Hvem vi ser etter

For denne rollen trenger du høyere ingeniørfaglig utdanning; helst master- eller bachelorgrad og relevant erfaring hos offentlig byggherre/ entreprenør/ rådgiver; Helst mer enn 5 år.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen ca. 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Rambøll er en ledende rådgiver i å finne bærekraftige løsninger for våre kunder. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. De siste årene har vi opplevd en markant økning rundt bevissthet og fokus på bærekraft i våre prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.11.2023. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne teamleder i Arendal Jon Nordby mob. +47 912 44 983 eller avdelingsleder Rune Berntsen tlf. +47 916 33 404.

Stillingsinfo

Frist19. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Jon Nordby

Teamleder i Arendal

Rune Berntsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!