Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder drift

Bidra til sikkerhet og effektivitet i vegbygging og infrastrukturprosjekter!

Statens vegvesenTrondheim23. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Bjørn Ove Rotlid

Leder

bjorn.ove.rotlid@vegvesen.no

Er du systematisk, flink til å prioritere og har erfaring med ledelse av prosjekter hvor lagspill og koordinering av menneskelige ressurser har vært viktig? Da er du kanskje vår nye prosjektleder!

Din hovedoppgave som prosjektleder vil være å styre og lede ressurser og oppdrag og, i samarbeid med seksjonsleder, bidra til at vi når vedtatte mål og effekter. Stillingen innbærer ikke personalansvar. Du vil, sammen med teamet, ha ansvar for å samordne, koordinere og følge opp våre kontrakter og avtaler internt, men og eksternt mot entreprenør.

Overordnet har du, på vegne av Statens vegvesen som byggherre, ansvar for å sikre våre leveranser innen HMS, fremdrift, teknisk kontroll, kvalitet og økonomi samt budsjettering og vil være en pådriver og bidra til at våre kontrakter er i front på fagområdene HMS/SHA/YM. Ditt bidrag inn i samarbeids-/prosjekt og arbeidsgrupper vil være viktig.

Stillingen som prosjektleder i område Midt er lagt til seksjon Drift. Kontorsted for stillingen er Trondheim, men det geografiske ansvarsområdet omfatter både Trøndelag og Møre og Romsdal, fra Grodås i sør til Nordlandsporten i nord. Seksjonen har ansvar for om lag 1200 km Europa- og riksveg og 53 tunneler.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har 3-årig utdanning fra universitet/ høgskole innen relevante fag. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Det er ønskelig at du har erfaring fra styring av prosesser/prosjekt og/eller komplekse koordineringsoppgaver, samt relevant og allsidig praksis innen prosjektledelse.

Erfaring fra ledelse av større prosjekter hvor lagspill og koordinering av menneskelige ressurser har vært viktig vil være en fordel.

Førerkort kl. B er et krav.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på dine personlige egenskaper og ser etter deg som tar ansvar, er kreativ og flink til å kommunisere. Samarbeid er viktig for deg, og du deler raust kunnskap og erfaring. Når det er nødvendig å mobilisere ekstra er du den som motiverer de andre.

Du er systematisk i din tilnærming, planlegger og gjør klare prioriteringer. Du forstår raskt komplekse spørsmål, gjør rasjonelle vurderinger, og du tar både initiativ og ansvar for resultatet. Du vil aldri være i tvil om at du har en viktig jobb.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Bjørn Ove Rotlid, tlf. 98210956 eller e-post bjorn.ove.rotlid@vegvesen.no

Stillingsinfo

Frist23. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.