Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder

Vil du være med å drive utviklingen av fremtidens gruve- og foredlingsprosesser? og produktkonsepter?

LKAB Norge ASNarvik8. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Daniel Keskitalo

Seksjonssjef

daniel.keskitalo@lkab.com

Nøkkelord

prosjektlederteknisk/prosjektretningingeniørentreprenør- og innkjøpsformerledelse

Er du en person med gode lederkvaliteter som ønsker å lede, inspirere og drive et prosjekt fremover? Vi ser nå etter en prosjektleder for å komplettere vår prosjektavdeling.

Avdelingens arbeid er organisert i fire seksjoner: Malmforedling, Gruve- og driftsstøtte, Logistikk, og Omstilling Malmberget.

I tillegg til disse seksjonene har avdelingen en gruppe som håndterer Transformasjonsprosjekter i tidlige faser. Avdelingen har totalt 55 medarbeidere og en omsetning på ca. 2 milliarder kroner årlig.

Om stillingen

Stillingen er plassert i seksjonen for Logistikk i Narvik.

Her blir du en av elleve medarbeidere som er fordelt på stillingene prosjektleder, prosjektkoordinator og byggeleder.

Hos oss finnes en bred kompetanse og en positiv, varm kollegial atmosfære hvor vi hjelper hverandre med å løse problemer og finne nye utfordringer.

Våre prosjektledere jobber selvstendig i en ledende rolle og har stor frihet til å skaffe ressurser for prosjektets gjennomføring, men samtidig et stort ansvar for å levere driftssikre anlegg med godt arbeidsmiljø innenfor gitte rammer.

Du vil lede din prosjektgruppe med spesialister, konsulenter og entreprenører, samt samarbeide med både interne og eksterne parter. Her blir du ansvarlig for hele kjeden – fra planlegging, prosjektering, budsjett, avtaler, gjennomføring til overlevering i henhold til fastsatte mål.

Hos oss blir du gitt mulighetsrom til å utvikle deg både innen LKAB og i din profesjonelle rolle.

LKABs ledervisjon er inkluderende og relasjonsorientert lederskap basert på tillit. Vi jobber for å gi forutsetninger og handlingsrom slik at våre ansatte trives og lykkes i sine oppgaver.

Du skal håndtere prosjekter i størrelsesorden 100- 500 MNOK, og viktige kvaliteter i rollen som prosjektleder er din evne til å kommunisere og samarbeide.

Dine kvalifikasjoner

For denne stillingen søker vi etter deg med en ingeniørutdannelse, gjerne med teknisk-/prosjektretning. Det er ønskelig med erfaring med prosjektledelse og prosjektarbeid i store anleggsprosjekter.

Videre er du en trygg leder, du er strukturert og har gode samarbeidsevner og tar initiativ. I tillegg er du ansvarlig og bygger tillit.

Du er vant til å jobbe i et miljø med mange kontaktpunkter og interessenter hvor god kommunikasjon er alfa og omega. Det er også en fordel med kunnskap om ulike entreprenør- og innkjøpsformer, samt at du forstår de tekniske utfordringene det medfører.

Engasjement, Innovasjon og Ansvar er viktige nøkkelord for deg i ditt daglige arbeid. Hos oss i LKAB er det viktig å ha et inkluderende miljø hvor alle føler seg velkommen.

For alle stillinger innen LKAB trenger du førerkort klasse B.

Vi tilbyr

En stilling i en høyteknologisk, internasjonal mineralgruppe med storskala virksomhet på et globalt, konkurranseutsatt marked. Gode utviklingsmuligheter for de som virkelig vil, der vi byr på utfordringer og ansvar! Vi tilbyr deltagelse i selskapets belønningssystem, fordeler som studiestøtte og tannpleie, bedriftskantine, et stort spenn av treningstilbud og kulturaktiviteter. Du inkluderes i våre gode forsikringsordninger og familien gis fortrinnsrett på barnehageplass

Øvrig informasjon

Stillingen vil rapportere til Prosjektsjef i Narvik.

Om arbeidsgiveren

I Narvik har LKAB Norge AS og LKAB Malmtrafikk AS ansvar for togtransport, drift av jernbaneterminal og havn for lossing og lasting av jernmalmprodukter.

Virksomheten håndterer ca. 20 Mton jernmalmsprodukter fra tog til båt, samt retur av tilsatsmiddel fra båt til tog som sørger for produksjon i malmfeltet. Havnen har en årlig kapasitet på 30 millioner tonn, noe som gjør den til Norges største havn for bulkmaterialer. Omsetningen er ca. 1 milliard årlig, og antall ansatte ca. 210. www.lkab.com

LKAB er en hjørnesteinsbedrift i Narvik

I løpet av et år bidrar LKAB i Norge med til sammen 116 millioner kroner til samfunnet gjennom skatter, avgifter og andre ringvirkninger. Tjenester fra underleverandører skaper indirekte 155 arbeidsplasser hos andre bedrifter. Lønn til ansatte utgjør 159 millioner kroner i kjøpekraft lokalt i Narvik. Hvert år sponser LKAB lokale lag og foreninger i Narvik med 5 millioner.

Vi tilbyr:

Vår unike virksomhet krever ansatte med unik kunnskap. Uansett stilling hjelper og støtter vi hverandre – på tvers av avdelings- og organisasjonsgrenser – innenfor hele konsernet. Det er viktig for oss at du ønsker å bidra til den varme og inkluderende kulturen som er grunnlaget for vår suksess. Vi er alle drevet av et sterkt engasjement og ønsker å skape verdier for våre kunder. Vi liker utfordringer og tar gjerne imot nye ideer. Vi bygger tillit ved å ta ansvar og hos oss kommer sikkerhet alltid først. Våre verdier er derfor engasjement, innovasjon og ansvar. I tillegg til å bli en del av vår brede organisasjon med mange muligheter for opplæring og utvikling i ditt daglige arbeid, tilbyr vi alle ansatte et attraktivt spekter av goder.

I LKAB verdsetter og tilstreber vi mangfold og jevn kjønnsfordeling innen avdelingene. Søk ved å klikke på lenken øverst på siden. Legg ved personlig brev og CV. Intervjuer og utvelgelse skjer fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Annen informasjon:

Vær OPPMERKSOM på at dersom du for tiden er ansatt eller midlertidig ansatt i LKAB, fyller du ikke ut søknaden på denne siden. Logg inn på Workday-kontoen din og søk via "Finn jobb" Takk!

Før rekruttering har LKAB tatt stilling til rekrutteringskanaler og markedsføring. Vi unngår all kontakt fra mediemarkedsførere, rekrutteringssider og lignende.

Stillingsinfo

Frist8. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Daniel Keskitalo

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra LKAB Norge AS

LKAB er et internasjonalt gruve og mineralkonsern som tilbyr holdbare jernmalms, mineral og spesialprodukter. Vi er i forkant av transformasjonen innen jern- og stålindustrien, med et mål om å være helt kulldioksidfrie i våre prosesser og produkter innen 2045.

Siden 1890 har vi utviklet oss gjennom unike innovasjoner og teknikkløsninger, og drives fremover av mer enn 4 500 medarbeidere i 12 land. LKAB konsernet omsatte for ca. 47 milliarder i 2022.