Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder

Bli med på det grønne skiftet!

Kystnett ASHamarøy31. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Stig Johansen

Nettsjef

stig.johansen@kystnett.no

Nøkkelord

nettselskapelektroteknikkelkraftingeniørbygg/anleggprosjektledelseteknisk fagskoleprosjektingeniør

Kystnett spiller en viktig rolle i det grønne skiftet i Nord-Salten. Vårt strømnett muliggjør samfunns- og næringsutvikling, bosetting og elektrifisering av transport og havbruk. Vi forbereder flere større prosjekter for å bygge ut kraftnettet i regionen, og vi søker aktivt å ta i bruk ny teknologi for å gjøre denne jobben grønnere, smartere og mer effektivt.

Vi søker etter deg som vil:

  • Delta i det grønne skiftet!
  • Bidra til elektrifisering og mer miljøvennlige løsninger.
  • Delta i elektrifiseringen av transportsektoren og havbruksnæringa.
  • Være med på å etablere nye løsninger og anlegg bygd for fremtiden!
  • Ha spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent nettselskap.

Som prosjektleder vil du være en av flere ressurser som har ansvar for prosjektering, planlegging og gjennomføring av prosjekter i både distribusjons- og regionalnettet i samarbeid med dyktige kolleger, eksempelvis:

  • Oppgradering og nybygg regionalnett anlegg.
  • Elektriske anlegg ny E6 Megården-Mørsvikbotn, Sørfold 2024-2030.
  • Spennende industriprosjekter og store prosjekter hos flere av våre nettkunder.

Benytt muligheten til å oppleve Nord-Norge! Bo og jobb på vakre Hamarøy, midt mellom Lofoten, Steigen og Bodø. Vi kan love fantastiske omgivelser, et rikt kulturliv, trivelige mennesker og en interessant jobb.

Du må ha minimum bachelorgrad i elkraft/elektroteknikk eller tilsvarende. Du må ha noen års erfaring, gjerne som prosjektleder. Også du som har teknisk fagskole kombinert med prosjektledererfaring kan være aktuell.

Stilling vil tilpasses i henhold til kompetanse/erfaring.

Vi ser etter medarbeidere med gode samarbeidsegenskaper, som er løsningsorientert, strukturert og har evne til å skape tillit både eksternt og internt.

Stillingsinfo

Frist31. desember 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Kystnett AS

Kystnett er et framtidsrettet nettselskap med sterk lokal forankring og lang fartstid. Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter for deg som vil bo og arbeide i Nord-Salten. Bedriften har et solid fagmiljø med fokus på kompetanse og kvalitet. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår, velordnede arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt arbeidsmiljø og lavt sykefravær, og driver i tidsriktige lokaler. Vi tilbyr hjelp til å skaffe bolig.

Konsernet har 55 ansatte og hovedkontor på Ulvsvåg i Hamarøy kommune hvor Nord-Salten Kraft Holding og datterselskapene Nord-Salten Kraft og Kystnett har kontorfellesskap. Konsernets virksomhet er utbygging og drift av strømnett, kraftproduksjon på 4 kraftverk og 2 småkraftverk, utbygging og drift av bredbånd samt strømsalg til private og næringsliv.

Les mer om det å leve og bo på Hamarøy her; This is Hamarøy! (thisishamaroy.no)