Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder

Er du prosjektleder og vil inn i en fremtidsrettet, grønn bransje?

Voith Hydro ASTrondheim eller Oslo1. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Joakim Olsen

Rådgiver research og analyse, Jefferson Wells

joakim.olsen@jeffersonwells.no

Bendik Hansen Overskott

Rådgiver research og analyse, Jefferson Wells

Voith Hydro AS er engasjert i en rekke prosjekter innen vannkraft i Norge og ser lyst på framtiden. Vi ønsker derfor å styrke bemanningen i vår automasjonsavdeling som har ca. 50 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Oslo og Trondheim.

Vi søker deg som er en teknisk interessert prosjektleder. Avdelingen driver hovedsakelig med prosjektering, idriftsettelse og service av kontroll-, apparat- og hjelpeanlegg til nye og eksisterende norske vannkraftverk. Kontrollanleggene vi leverer styrer, regulerer og overvåker vannkraftaggregater fra mindre småkraftverk og opp til de største aggregatene i Norge. Hjelpeanleggene vi leverer består som regel av AC og DC lavspenningsanlegg, kjølevannsanlegg, lenseanlegg, vannveisstyring med mer.

Som en leverandør av utstyr og tjenester til vannkraftverk er våre kunder kraftverkseiere som f.eks Statkraft, Hafslund ECO og Hydro. Vi har derfor en sentral rolle i den norske kraftforsyningen og kraftprodusentene er avhengig av våre dyktige ingeniører for å vedlikeholde og videreutvikle norsk vannkraft.

Ansvarsområder:

 • Prosjektplanlegging.
 • Koordinering og oppfølging av teknikk.
 • Ansvar for oppfølging av framdrift og ressurser.
 • Kontrakts- og endringshåndtering.
 • Økonomistyring i prosjektene i samarbeid med prosjektøkonom.
 • Koordinering av underleveranser i samarbeid med innkjøp og montasjeavdeling.
 • Kommunikasjon og koordinering internt i prosjektene, mot sluttkunder og andre Voith-enheter.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdanning på Bachelor-/eller Master-nivå innen, elektro eller maskin.
 • Minimum 2 års erfaring med prosjektledelse/prosjektgjennomføring.
 • Det er en fordel med erfaring fra vannkraftproduksjon, men annen erfaring er også verdifull.
 • Gode generelle IT–kunnskaper og –ferdigheter.
 • Behersker norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 • Klasse B førerkort

Du vil beskrive deg selv som teknisk interessert, kundefokusert, løsningsorientert og med fokus på sikkerhet og kostnadseffektivitet. Du er engasjert, setter klare og tydelige mål, samt samarbeider godt på tvers av en matrise-organisasjon. Sist, men ikke minst, har du et øye for utvikling både for deg selv og dine kolleger.

Vi kan tilby:

En meningsfylt karriere i leverandørindustrien til norske vannkraftprodusenter. Våre leveranser sikrer drift av kritisk infrastruktur og sørger for produksjon av fornybar energi.

 • Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø innen vannkraft / fornybar energi.
 • Mulighet for å påvirke prosjektporteføljen man jobber med
  spennende faglige og karrieremessige utviklingsmuligheter i et stort internasjonalt konsern.
 • Et godt arbeidsmiljø med flere sosiale treffpunkt i moderne lokaler. Vi er stolte av vår delingskultur, hvor ingeniørene gjerne deler sine fagkunnskaper med deg - dette gjør at du raskere vil få god forståelse av driften vår.
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser.
 • Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Voith Hydro AS benytter Semac for bakgrunnssjekk av våre ansatte i henhold til regelverk knyttet til kraftsensitiv informasjon. Ansettelse forutsetter derfor godkjent bakgrunnssjekk fra Semac.

Arbeidssted er valgfritt mellom Sluppenveien 25 i Trondheim eller Østre Aker Vei 90 i Oslo.

Ytterligere spørsmål om stillingen kan rettes til våre Rekrutteringsrådgivere i Jefferson Wells Joakim Olsen på joakim.olsen@jeffersonwells.no eller Bendik Hansen Overskott på bendik.hansen.overskott@jeffersonwells.no. Søknad sendes snarest da spesielt aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.

Stillingsinfo

Frist1. mai 2024

Kontaktpersoner

Joakim Olsen

Rådgiver research og analyse, Jefferson Wells

Bendik Hansen Overskott

Rådgiver research og analyse, Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Voith Hydro AS

I over 150 år har Voith vært en viktig aktør innen energi, olje & gass, papir, råmaterialer & transport. Lokalisert i mer enn 60 land, med 19 500 ansatte og en årlig omsetning på rundt 4,2 milliarder euro, er Voith et av de største familieeide selskapene i Europa. Divisjon Voith Hydro er en verdensomspennende tilbyder innen vannkraft, og i Norge er Voith Hydro AS totalleverandør av nye vannkraftanlegg, kontrollanlegg til kraftverk, samt moderniseringer av turbiner og generatorer, herunder også service. Selskapet har sterke fagmiljøer i Oslo, Trondheim og Fredrikstad med 120 ansatte og en omsetning på 350 MNOK.