Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder

COWI ASOslo18. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Magnus Mustonen

Seksjonsleder

mgms@cowi.com

Vil du bli en del av vårt ekspert-team i COWI, som er en pådriver innen bærekraftige løsninger? Nå søker vi flere prosjektledere som er dyktige på å lede tverrfaglige team.

Hos oss vil du samarbeide om å skape noen av de mest prestisjefylte og komplekse funksjonsbyggene i Norge. I COWI har vi en markedsledende posisjon når det kommer til planlegging og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser.

COWI er en sterk pådriver innen bærekraft og vår visjon er «Together we shape a sustainable and liveable world». Vi er dedikerte til å gjøre en positiv forskjell for samfunnet og fremtidige generasjoner. I COWI vil du bli en del av et dyktig team med hyggelig kolleger og støttende ledere. Du vil jobbe med varierte oppgaver der du utvikler deg faglig og utvider potensialet ditt.

Bli med å utforme fremtiden

Avdelingen vår i Oslo består av over 225 rådgivere organisert i 10 ulike seksjoner og prosjektsjefer ansvarlig for sine porteføljer. Prosjektavdelingen består i dag av ca 21 medarbeidere innen prosjektledelse. Du vil jobbe side om side med et av Norges ledende fagmiljø innen bygg og konstruksjon. Våre hovedprosjekter er store tverrfaglige komplekse funksjonsbygg, enten det er flyplasser, store offentlige bygg eller sykehus. COWI dekker alle fag, inklusive prosjektledelse og prosjektstyring.

Du er opptatt av samarbeid, kvalitet og utvikling

For å forvalte det store ansvaret og tilliten vi har fått av kundene våre, trenger vi flere dyktige og engasjerte kollegaer som vil være med oss på denne reisen. Vi ser etter en lagspiller med relasjonsbyggende ferdigheter som evner å se de gode løsningene, fatte beslutninger, styre fremdrift, har kommersiell teft og en høy interesse for å bidra til utvikling og kompetanseheving.

I det daglige vil du ha ansvar for:

 • Prosjektledelse på middels- og store kontrakter
 • Kundekontakt
 • Rådgivning

Vårt fagmiljø er tverrfaglig og våre medarbeidere har ulik fagbakgrunn. Vi tror likevel du kan kjenne deg igjen i noe av dette:

 • Gjerne 10 års erfaring som prosjektleder eller leder hos relevant aktør
 • Kontrakt og avtaleoppfølging
 • Høyere teknisk eller økonomisk utdannelse, fortrinnsvis på mastergradnivå
 • Erfaring fra rådgiver, entreprenør eller byggherre, eller en annen kunnskapsbedrift

Blant kollegaer beskrives du kanskje som:

 • En god lagspiller som deler kunnskap og forstår verdien av å skape samspill
 • Engasjert og åpen
 • God til å forstå kundens behov, med teft for det kommersielle
 • Strukturert og god til å prioritere

Interessert?

Da ser vi gjerne at du søker nå og sender oss din CV. Er du nysgjerrig og ønsker å høre mer om stillingen, kan du kontakte: Seksjonsleder, Magnus Mustonen, på mobil 467 91 090 eller e-post, mgms@cowi.com.

Er ikke dette helt rollen du ser etter? Ta en titt på våre fagområder og registrer deg i vårt talentnettverk. Vi ringer deg hvis din profil er en match.

www.cowi.no/karriere/registrer-interesse

Om COWI

COWI er et internasjonalt konsulentkonsern i vekst. Vi har ca. 7000 ansatte globalt og 93 kontorer over hele verden. Vi er en ledestjerne innen innenfor bærekraft, det grønne skiftet og omstillingen av bygg- og anleggsbransjen. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere skaper vi helhetlige, bærekraftige og fremtidsrettede løsninger for samfunnet.

I COWI Norge vil du bli en del av teamet vårt med 1400 dyktige ekspert innen blant annet store, komplekse bygninger, tuneller, bruer, vei, bærekraftig energi, vann og klimatilpasning, miljø og karbonfangst. Vi har mer enn 3700 prosjekter årlig og 20 kontorer i Norge.

Å leve opp til våre kjerneverdier er viktig i måten vi arbeider på. Vi samarbeider med kundene våre, partnere og kollegaer for å koble mennesker sammen og fremme de beste løsningene. Vi respekterer miljøet vårt og fokuserer på å hjelpe lokalsamfunn til å trives ved å skape nye muligheter. Vi er nysgjerrige og tenker fremover når vi forfølger ny kunnskap og innsikt. Og viktigst av alt, vi bryr oss.

Hvorfor jobbe for COWI

Hos COWI tilbyr vi mer enn kun konkurransedyktig lønn. Vi tar vare på hverandre både faglig og personlig, blant annet gjennom en fadderordning, personlig utviklingsplan, COWI Academy og utveksling av verdensledende kompetanse. I COWI vil du bli en del av et fellesskap med engasjerte medarbeidere som brenner for faget og prosjektene, og du vil delta i fremtidsrettede prosjekter som byr på både utfordringer og muligheter. Det er også mulig å søke karriereutvikling i COWI i utlandet.

Vi har et inkluderende arbeidsmiljø, og tilrettelegger vi for sosiale aktiviteter og møtepunkter. Blant annet har vi en rekke bedriftslag, i tillegg til at vi arrangerer aktiviteter som eksempelvis teaterbesøk, kitekurs, hytteturer og mye mer!

Vi tror på like muligheter

COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentiteteller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.Together, we shape a sustainable and livable world.

Les mer på www.cowi.no

Stillingsinfo

Frist18. juni 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Magnus Mustonen

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss