Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder

Ønsker du å ta neste steg karrieren i et selskap som tilbyr prosjekter som bygger din CV?

RambøllTønsberg21. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Eivind Skeie

Avdelingsleder

eivind.skeie@ramboll.no

Er du opptatt av å skape løsninger som er holdbare, ikke sløse med ressurser og ta vare på menneskers livskvalitet? Om du er i starten av karriereløpet ditt eller har mer erfaring vil du finne et spekter av unike prosjekter i Rambøll.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Din nye stilling

Som vår nye prosjektleder blir du en del av det desidert største ingeniørmiljøet lokalt. Vår avdeling i Tønsberg har prosjekteringsansvar for noen av de mest spennende og komplekse prosjektene i Vestfold og Norge. Prosjektporteføljen inkluderer funksjonsbygg, helsebygg og flyplasser. Om du ønsker lære av de dyktigste prosjektlederne lokalt og sette ditt preg på noen av de mest betydningsfulle prosjektene nasjonalt er mulighetene mange i Rambøll.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ledelse av tverrfaglige prosjekter
 • Oppdragsledelse og fagansvar
 • Koordinere prosjekteringsleveranser
 • Drive utvikling internt og eksternt for bærekraftige prosjektløsninger i tråd med Rambølls strategi
 • Ledelse og fasilitering av kundeprosesser

Enkelte av våre prosjekter kan innebære noe reiseaktivitet.

Teamet ditt

I Tønsberg vil du bli tatt imot av et team med 14 hyggelige kollegaer. Du vil få kolleger med bred kompetanse innen prosjektledelse-fagene. Vi samarbeider tett med den nasjonale divisjonen for prosjektledelse, som består av ca. 150 medarbeidere. I Rambøll finner du alltid tilgang på ekspertise lokalt, nasjonalt og globalt.

Kontoret vårt i Tønsberg ligger idyllisk til med utsikt over våtmarksområdet Ilene. Her har vi et stort og allsidig rådgiverteam med ca. 70 medarbeidere som samarbeider på tvers av fagområder.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Høyere ingeniørfaglig utdannelse
 • Har god erfaring med å lede oppdrag i prosjekterings- og/eller byggefase
 • Relevant erfaring fra offentlig byggherre, entreprenør eller rådgivende miljø
 • Interesse for den digitale utviklingen som skjer i bransjen

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Alle ansatte i vår avdeling får både tilbud om BREEAM NOR innføringskurs og kurs i byggherreforskriften.
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsebetingelser

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte avdelingsleder Eivind Skeie for en hyggelig og uforpliktende samtale. Mobilnummer: +47 472 49 799 Epost: eivind.skeie@ramboll.no.

Søknadsfrist: 21.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist21. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Eivind Skeie

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!