Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektkoordinator med produktansvar

TESSDrammen25. juni 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Svein-Thore Gran

Rådgiver i AWN Executive Search

+47 932 56 397

Jon Steen

Rådgiver i AWN Executive Search

Som prosjektkoordinator skal du bidra til teknisk produktdokumentasjon for hele slangekategorien. Du vil bli sentral i styring og oppfølging av prosjektordre samt at du får ansvar for en egen produktportefølje. Dette inkluderer delansvar for leverandør og sortimentsutvikling for produktporteføljen samt løpende oppfølging og opplæring av TESS servicesentre. Du vil bli en sentral person i digitalisering av arbeidsprosessene innenfor slangeområdet i TESS som er et faglig sterkt miljø som gir store muligheter til egen utvikling.

Vi søker etter en person som har:

  • Relevant teknisk utdannelse på bachelor eller master nivå
  • Kjennskap til anvendelse av IT (spesielt Microsoft sine produkter) for å effektivisere arbeidsprosesser
  • Erfaring fra teknisk produktsalg samt kompetanse om internasjonale standarder
  • Kjennskap til teknisk dokumentasjon
  • Gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

Stillingen passer for deg som har teknisk interesse og takler tidvis stort arbeidspress med mange parallelle prosesser. Vi forventer at du er utadvendt og relasjonssterk. Du må også være fremoverlent, arbeide strukturert og systematisk og trives med en kombinasjon av selvstendig arbeid og lagspill.

TESS er et solid norskeiet selskap med en langsiktig eier. Selskapet har en god markedsposisjon innenfor slangesegmentet og legger forholdene til rette for en intern karriereutvikling.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte våre rådgivere i AWN Executive Search, Svein-Thore Gran, på tlf.: 932 56 397 eller Jon Steen, på tlf. 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.awn.no – ledige stillinger innen 25. juni. AWN innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Stillingsinfo

Frist25. juni 2023

Kontaktpersoner

Svein-Thore Gran

Rådgiver i AWN Executive Search

Jon Steen

Rådgiver i AWN Executive Search


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra TESS

TESS er en teknisk faghandel og servicebedrift som har en stor andel av omsetningen relatert til tekniske tjenester og integrerte forsyningsløsninger hvor kjerneproduktene er slanger, sveis og verktøy samt i tillegg verneutstyr og arbeidsbekledning. Selskapet er tilgjengelig for kunder i hele landet via sine over 130 lokale servicesentre, samt 7 lokasjoner i utlandet. TESS er norskeid av en stiftelse og har mer enn 1200 ansatte, og en total omsetning på 3.4 milliarder i 2021