Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektingeniør

Vil du være med på moderniseringen av strømnettet i Sør-Rogaland?

Lnett ASSandnes1. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Lars Lima

Leder netteknikk

+47 934 88 764

Sharron Moti

HR Business Partner

Lnett er et av Norges største nettselskap. Hos oss vil du delta i et teknologiskifte innen digitalisering av anlegg og stasjoner, overgang til miljøvennlige løsninger med BlueGIS isolasjonsgass, og moderne kommunikasjonsløsninger. Vi skal bygge mer nett raskere og bedre! og har mange års stabilt arbeid med fornyelse av strømnettet for å legge til rette for elektrifisering og verdiskapning.

Gruppe Netteknikk har fagmiljø og kompetanse i alle faser av arbeidet med å oppgradere overordnet strømnett, fra innledende planer til gjennomføring og ferdig bygd anlegg. Vi utarbeider tekniske spesifikasjoner og forespørsler, utfører prosjektering og følger gjennomføringen fram til FAT/SAT og driftsetting. God kjennskap til anleggene er viktig i videre drift og oppfølging, noe som også gir viktig erfaring og læring til prosjektgjennomføring.

Vi ønsker flere med på dette laget, og ansetter nå flere prosjektingeniører.

Ansvars- og arbeidsoppgaver

 • Delta i arbeid med innføring og standardisering av digitalisering og miljøvennlige løsninger
 • Faglig ansvarlig elektromekanisk i alle faser og aspekter i planer og prosjekter
 • Utarbeide og oppdatere spesifikasjoner og forespørsler
 • Prosjektoppfølging og kvalitetskontroll i alle faser fra design til driftssetting
 • Overordnet og detalj-prosjektering samt dokumentasjon
 • Faglig/teknisk kontaktpunkt mot leverandører i pågående prosjekter
 • Deltakelse på FAT/SAT og idriftsettelse av transformatorstasjoner
 • Delta i relevern- og kraftsystemtekniske vurderinger

Kvalifikasjoner

Vi ønsker motiverte og kvalitetsbevisste personer som trives i et godt fagmiljø der teori og praksis kombineres. Du bør ha en bachelorbakgrunn innen elkraft eller automasjon, men har du spesielt relevant erfaring er det grunn nok til å melde din interesse. Erfaring fra prosjekt- og prosjekteringsarbeid er nyttig. Norsk arbeidsspråk må beherskes godt.

Som prosjektingeniør hos oss trenger du å

 • ha ønske om å bygge egen kompetanse og dele den med andre
 • bruke faglig styrke til både detaljer og helhetsforståelse
 • være initiativrik og nysgjerrig

Vi tilbyr

Lnett er arbeidsplassen for deg som verdsetter et sterkt tverrfaglig miljø, gode kollegaer, faglig utvikling, fart og ja, til og med litt spenning! Lnett er en del av folks hverdag. Som vår prosjektingeniør vil du få muligheten til å jobbe hos en miljøorientert og sentral samfunnsbygger med store ambisjoner.

Vi tilbyr betingelser som ikke står tilbake for resten av bransjen. Du vil møte et åpent og uformelt arbeidsmiljø med takhøyde og fleksibilitet. Her er noe av det vi kan tilby av goder:

 • En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke
 • Firmahytter både på fjellet og ved sjøen
 • Bedriftsidrettslag og subsidiert trening
 • Ekstra fridager og gode velferdstiltak
 • Kjekke sosiale sammenkomster
 • Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter

Og så gjør det godt å vite at vi jobber for et konsern med stort samfunnsengasjement. Bonus, ikke sant?

Hvor er kontoret?

Lnett holder til i nytt kontorbygg i Jærveien i Sandnes nær Skeiane togstasjon. Kontoret ligger sentralt med bare få minutters gange til tog og buss, og vi tilbyr Hjem-jobb-hjem-ordning, sykkelparkering og garderobe.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Lars Lima, leder netteknikk, på tlf. 934 88 764. Personalrelaterte spørsmål rettes til HR Business Partner Sharron Moti på tlf. 934 88 263.

Vi håper du sender oss en søknad. Vi gleder oss til å lese den!

Husk å legge ved vitnemål/karakterutskrift med søknaden din.

Lnett er underlagt offentlighetens bestemmelser. Aktuelle kandidater må forvente at det gjennomføres bakgrunnssjekk.

Etter søknadsfristens utløp kan det bli offentliggjort en liste over søkerne. Det kan gjøres unntak fra offentlighet dersom søker ber om det. Vær oppmerksom på at opplysninger om en søker likevel kan bli offentliggjort. Søker vil bli varslet dersom unntak fra offentlighet ikke blir innvilget.

Stillingsinfo

Frist1. november 2023

Kontaktpersoner

Lars Lima

Leder netteknikk

Sharron Moti

HR Business Partner


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Lnett AS

Lnett er en del av Lysekonsernet, et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Lnett har over 160 000 kunder og rundt 360 ansatte, og holder til i nye moderne lokaler i Sandnes sentrum. Vi har over 100 års historie med å levere strøm til innbyggere og bedrifter i Sør-Rogaland. Konsernet er blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Vår visjon er å være mer enn et selskap, både for våre kunder, for våre eiere og for våre ansatte.

Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark, og teller i dag rundt 2000 ansatte. Lyse er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.