Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Prosjekteringsleder Anleggsgjennomføring Bane

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse

COWI ASOslo4. august 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Christian Ramm Steen

Talent Acquisition Specialist

+47 976 78 836

Andrew Croucher

Head of Section

Sitter du på mye kunnskap innen jernbaneteknikk og anleggsgjennomføring av baneprosjekter? Tenker du at din erfaring kan bidra til å gjøre oss til en bedre rådgiver i gjennomføringsfase? I så fall har vi en spennende karrieremulighet vi kunne tenkt oss å tilby deg!

Velkommen til baneavdelingen i Oslo

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1400 medarbeidere i Norge og er en ledende aktør innen samferdselssektoren. COWI har i Norge i dag en meget sterk posisjon innenfor transport og byutvikling, og opplever stor etterspørsel til de store utbyggingsprosjektene som kommer. Avdeling Bane er et av landets ledende fagmiljøer bestående av ca. 75 medarbeidere fordelt på fire seksjoner.

De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, Stasjonstiltak Strømmen-Oslo-Ski, KL-AT på Sørlandsbanen og oppgradering av Hamar-stasjon. Våre tjenester omfatter hele prosjektlivsløpet fra mulighetsstudie via for- og sluttprosjektering til tilsyn, drift og vedlikehold.

Vi har mange flere i sikte, og har store og spennende tilbudsprosesser gående. I den forbindelse er vi ute etter å styrke oss med en prosjekteringsleder innen anleggsgjennomføring på bane. Vi ser etter deg med god erfaring og en helhetlig forståelse innen jernbaneteknikk og anleggsgjennomføring. Rolle vil kunne tilpasses noe ut ifra interesser og bakgrunn, men i hovedtrekk vil dine hovedoppgaver vil kunne være:

 • Faglig ledelse og koordinering i prosjekt
 • Rådgiving knyttet til anleggsgjennomføring for baneanlegg
 • Diskusjonspartner for entreprenør i byggefasen
 • Bidra med input til teknisk beskrivelse
 • Bidra faglig i forbindelse med tilbudsvurderinger og tilbudsarbeid
 • Bidra til faglig utvikling internt i COWI

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å bidra til vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og som er dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene.

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller med evne til å bygge tillit og skape gode relasjoner. Du har et godt overblikk kombinert med gode analytiske ferdigheter, og du trives med å lede en prosess i et prosjektteam. Vi leter etter deg som ønsker å bidra med din kunnskap for å utvikle oss som rådgiver og løfte våre prosjekter faglig.

I tillegg har du:

 • Høyere relevant utdannelse
 • Solid erfaring innen anleggsgjennomføring på jernbaneprosjekter
 • En sterk jernbaneteknisk bakgrunn med en helhetlig tverrfaglig forståelse
 • Du er vant til å håndtere tverrfaglige grensesnitt i prosjekter
 • Praktisk erfaring i bunn og/eller rådgiver erfaring teller positivt, men er ikke krav
 • Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk og engelsk

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Vi tilbyr:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Har du flere spørsmål?
Da kan du ta kontakt med Talent Acquisition Specialist Christian Ramm Steen på tel. +47 976 78 836 eller Head of Section Andrew Croucher på tel. +47 418 40 553. Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV.

Mer enn en arbeidsplass
I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100 % av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 8000 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø. I Norge er vi 1400 ansatte.

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

#LI-Hybrid #LI-CRSE

Stillingsinfo

Frist4. august 2024

Kontaktpersoner

Christian Ramm Steen

Talent Acquisition Specialist

Andrew Croucher

Head of Section


Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss