Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekteringsleder

Bli en del av vårt unike fagmiljø som prosjekteringsleder på Østlandet!

RambøllFlere lokasjoner20. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Harald Sæves Johansen

Seksjonsleder, Drammen og Kongsberg

+47 932 43 097

Paulina Hannah

Seksjonsleder, Fredrikstad

Åse Birgitte Skjærli

Avdelingsleder, Oslo

Drømmer du om å bli prosjekteringsleder for en OL- arena i 2036? Eller er det campusområder og byutvikling som ligger ditt hjerte nærmest? Om du er i starten av karriereløpet ditt eller har mer erfaring vil du finne et spekter av unike prosjekter i Rambøll. Kombinert med systematisk faglig påfyll kan vi tilby et ypperlig utgangspunkt for å bygge din karriere og CV.

Er du vår nye prosjekteringsleder? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Bli en del av vårt unike fagmiljø på Østlandet

Som vår nye prosjekteringsleder blir du en del av avdeling for prosjektledelse Østlandet i markedsenheten for Bygg. Vi rekrutterer til våre kontorer i Drammen/Kongsberg, Fredrikstad og Oslo. Prosjekteringsledelse er et fag vi satser på i Rambøll og du får mange muligheter til faglig påfyll og forme egen karriere. Alle ansatte i vår avdeling får både tilbud om BREEAM NOR innføringskurs og kurs i byggherreforskriften.

Vi har hatt prosjekteringsansvar for noen av de mest spennende prosjektene i Norge de siste årene. Kombinert med regelmessige henvendelser fra våre kollegaer globalt, er mulighetene mange.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Leder av tverrfaglige prosjekter
  • Drive utvikling internt og eksternt for bærekraftige prosjektløsninger i tråd med Rambølls strategi
  • Ledelse og fasilitering av kundeprosesser.

For denne rollen trenger du utdanning innen arkitektur eller høyere ingeniørfaglig utdanning; minimum høgskoleingeniør/ bachelor, relevant erfaring hos offentlig byggherre/ entreprenør/ rådgiver; Helst mer enn 3 år.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 20.08.2023. På grunn av ferieavvikling i juli behandles søknadene i august.

Har du spørsmål?

Kontakt oss gjerne.

For Drammen og Kongsberg: Seksjonsleder Harald Sæves Johansen, tlf 932 43 097

For Fredrikstad: Seksjonsleder Paulina Hannah 413 38 167

For Oslo: Avdelingsleder Åse Birgitte Skjærli, tlf 930 31 257

Rambøll – The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi lansert en ambisiøs strategi for de neste 3 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Stillingsinfo

Frist20. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Harald Sæves Johansen

Seksjonsleder, Drammen og Kongsberg

Paulina Hannah

Seksjonsleder, Fredrikstad

Åse Birgitte Skjærli

Avdelingsleder, Oslo


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!