Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektassistent

Kombiner Studier med Bærekraftig Karriereutvikling

RambøllOslo20. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Kontakt Mia Haave

mia.haave@ramboll.com

Vi inviterer deg til å ta i bruk din interesse for samfunnsøkonomi og bærekraftig samfunnsutvikling, i en stilling hvor du støtter våre konsulenter med å løse spennende prosjekter og utforme tilbud. Stillingen er deltid og timebasert og kan fint kombineres med studier. For denne rollen trenger du bl.a. gode analytiske evner, gode skriftlige og visuelle fremstillingsevner, kompetanse innen samfunnsøkonomiske og samfunnsvitenskapelige metoder, gode Excel-ferdigheter og et analytisk og kreativt hode. Er du vår nye prosjektassistent? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Sustainable Society Transformation

Som vår nye prosjektassistent blir du en del av et miljø som leverer konsulenttjenester for offentlige og private virksomheter. Vi gjennomfører både kartlegginger, evalueringer, samfunnsøkonomiske analyser og utviklings- og innovasjonsprosjekter. Felles for prosjektene våre er at vi fremskaffer ny kunnskap og innsikt som brukes som grunnlag for viktige strategiske beslutninger i virksomheter og for utvikling av samfunnet. Våre prosjekter er både knyttet til utvikling av konkrete sektorområder som utdanning, helse, integrering og kultur, og tversektoriell tematikk som digitalisering, bærekraft, samfunnsøkonomi, innovasjon og strategiutvikling. Vi er i dag 33 konsulenter i avdelingen og totalt 67 medarbeidere i Rambøll Management Consulting i Oslo. Vi har et ungt arbeidsmiljø med mange talentfulle kollegaer, og tilbyr utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, samt gode utviklings- og karrieremuligheter. Vårt arbeidsmiljø er preget av høyt faglig nivå og du vil kunne få ettertraktet erfaring og referanse for fremtidige jobbsøknader.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Å bistå konsulentene i konkrete prosjektoppgaver, f.eks. ulike former for systematisering og analyse av data i Excel, researcharbeid, dokumentasjon, utforming av spørreundersøkelser, dataanalyse, rapportskriving, korrekturlesing av tekst, booking og gjennomføring av intervjuer, grafisk fremstilling av data og funn gjennom InDesign, PowerPoint, Excel e.l.
  • Å bistå i utforming av tilbud.
  • Arbeidsoppgavene er meget varierte. Basert på dine interesser vil du ha muligheten til å påvirke hvilke prosjekter og oppgaver du skal løse.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Masterstudent på første året eller siste års bachelorstudent med konkrete planer om masterstudier, som kan vise til gode resultater på studiene
  • Student innen samfunnsøkonomi, siviløkonomi, økonomi og administrasjon, bærekraft, miljøstudier eller annen samfunnsvitenskapelig utdanning hvor økonomiske fag eller bærekraft er en vesentlig del av utdanningen

I denne rollen vil det være en fordel om du også har evnen til å bearbeide og systematisere informasjon, er analytisk anlagt, fleksibel, nøyaktig og legger stor vekt på høy kvalitet i arbeidsoppgavene du utfører. Det er en fordel om du har gode skriftlige eller visuelle fremstillingsevner, kjennskap til offentlig forvaltning, og interesse for samfunnsøkonomiske analyser, økonometri og behandling av store datasett.

Velkommen til vår divisjon for Management Consulting

Rambøll har ett av Nordens største miljøer innen Management Consulting, med en sterk forankring i offentlig utvikling. Våre 600 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 15 000 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 16. oktober 2023. Ønsket oppstart i stillingen i oktober/november 2023.

Har du spørsmål?

Kontakt Mia Haave: mia.haave@ramboll.com / +47 980 50 114 eller Aisha Iqbal: aisb@ramboll.com / +47 986 281 54

Stillingsinfo

Frist20. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!