Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekt- og byggeleder

Skap bærekraftige bygg i hjertet av Finnmark: Jobb som prosjekt- og byggeleder hos Rambøll

RambøllAlta15. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Mia Larsen

Avdelingsleder

mia.larsen@ramboll.no

Hvordan kan vi skape bærekraftige bygg som både tåler fremtidens klima og tar vare på menneskers livskvalitet? Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Et bredt spekter av prosjekter kombinert med systematisk faglig påfyll gjør at vi kan tilby et ypperlig utgangspunkt for å bygge din karriere.

Bli en del av vårt unike fagmiljø i Alta

Som vår nye prosjekt- og byggeleder blir du en del av et unikt og bredt fagmiljø i Alta som består av fagene konstruksjonsteknikk, prosjektledelse, tekniske systemer, plan og urbanisme, takst, vann og samferdsel. På kontoret er det totalt 45 hyggelige medarbeidere som venter på å ta imot akkurat deg.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være ledelse og oppfølging av bygge- og anleggs prosjekter for både private og offentlige byggherrer. Som prosjekt- og byggeleder får du være med på utvikling og oppfølging av sentrale bygge- og anleggsprosjekter i de ulike lokalsamfunnene rundt om i Finnmark. Vår portefølje er variert og består gjerne av offentlige og private nybygg og utvidelser, ombyggingsprosjekter, havneprosjekter, vind- og vannkraftprosjekter.

Finnmark og Alta byr på unike utfordringer knyttet til blant annet arktisk klima, flerkulturelle perspektiver i møtet mellom norsk, samisk og kvensk/finsk kultur, og det spennet som vidde, fjell, fjord og hav representerer. Vi kan med dette tilby en unik arena for faglig utvikling, i tillegg til et sosialt og trivelig arbeidsmiljø. Vi har flere leiligheter til leie for nyansatte.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad eller bare kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat.

Dine ansvarsområder vil for eksempel være:

  • Prosjekt- og byggeledelse av bygg- og anleggsprosjekter
  • Prosessledelse både i tidligfase og i utbyggingsfase
  • Drive utvikling internt og eksternt for bærekraftige prosjektløsninger

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du den støtten du trenger for å utvikle deg videre med utgangspunkt i ditt faglige nivå.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er selvstendig, strukturert, fremoverlent og initiativrik, med ønske om å være med på å utvikle egen faglig kompetanse sammen med vårt prosjektlederteam i Alta.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdanning innen ingeniørfag
  • Gjerne mer enn tre års erfaring som prosjektleder og/eller byggeleder fra bygg-, anlegg- og eiendomsnæringen
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Har du i tillegg samisk-kunnskaper, vil det være av interesse.

Veien videre

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 15.10.23

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte avdelingsleder Mia Larsen for en hyggelig og uforpliktende prat. E-post: mia.larsen@ramboll.no, Mobil: +47 402 23 244

Rambøll – The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi lansert en ambisiøs strategi for de neste 3 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Stillingsinfo

Frist15. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Mia Larsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!