Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekt- og Byggeleder

Leter du etter en mulighet til erfaringsoverføring?

Haaland TotalOsloSnarest
Søk her

Kontaktperson

Sigbjørn Simonsen

Daglig Leder

sigbjorn.simonsen@haaland.no

Nøkkelord

3 stillinger

Prosjekt- & Byggeleder innen bygg, vvs, elektro, ventilasjon eller automasjon

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke sin posisjon innenfor byggeledelse søkes det nå etter prosjekt & byggeledere innen overnevnte fag.

Prosjekt & Byggelederrollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder byggeledelse, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.

Vi kan tilby:

Betingelser som er markedstilpassede.

Du blir en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. De er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.

Vi bygger team og kompetanse ved å ha intern kursing og aktiviteter for å styrke vår organisasjon på en god måte. Vi håper du også er hjelpsom og ute etter å forbedre deg selv og andre rundt deg, enten det er kolleger, kunder eller andre samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgaver:

Prosjekter for private og offentlige byggherrer. De har 30 byggeledere fordelt på 2 avdelinger med kun byggeledere/tekniske byggeledere. Du får mange meget faglig sterke kollegaer så erfaringsoverføring har de klart å skape på tvers av alle avdelinger.

Vår rolle i byggeprosjekter er å representere oppdragsgiver på byggeplassen, etablere godt samarbeid med utførende og kvalitetssikre og dokumentere utførelsen. Som byggeleder vil man bl.a.:

 • få ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader.
 • følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter
 • innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
 • bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift
 • utføre kostnadskontroll
 • ivareta SHA KU-rollen etter byggherreforskriften.

Kvalifikasjoner:

 • Du har teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing.)
 • Relevant erfaring fra byggeledelse/anleggsledelse fra bygg- og anleggsvirksomhet samt tverrfaglig kompetanse.
 • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.
 • Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 8403, 8405 og 8407.
 • Erfaring fra offentlige bygg som sykehus, skoler, barnehager og gamlehjem er en fordel

Egenskaper:

For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører

Stillingsinfo

FristSnarest

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Haaland Total

Haaland Total AS er et selskap som har fokus på bemanning og rekruttering av teknisk kompetanse. Vi bemanner prosjekt samt at vi hjelper våre kunder og kandidater til å finne riktig person på riktig plass. Med verdiskapning, kvalitet og seriøsitet skal vi være en foretrukken samarbeidspartner for våre kunder, en god arbeidsplass for våre ansatte og en døråpner for deg som søker jobb.