Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosessingeniør

Er du som oss og liker å nerde med sære problemstillinger?

Hansa Borg Bryggerier ASBergen27. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Ivar Selheim

Teknisk sjef

+47 911 95 179

Vi er en stolt drikkevareaktør som er lidenskapelig opptatt av kvalitet i alle ledd. Vår visjon er å være landets mest berømte leverandør av glede, nytelse og smak. For å klare dette er vi helt avhengig av å ha de riktige menneskene på laget!

Dette er en variert, spennende og lærerik stilling! Vi jobber etter strenge HMS og hygienekrav. Vi har som mål å bidra med utvikling og innovasjon med et bærekraftig fokus i alle våre avdelinger i bryggeriet. Som Prosessingeniør vil du få jobbe med våre anerkjente merkevarer, og vil være en del av et engasjert, dedikert og ambisiøst team som er stolte over jobben vi gjør og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål. Vi har fokus på likestilling og mangfold og har som ambisjon å øke antall kvinner innenfor våre tekniske avdelinger. Hos oss blir du en del av et inspirerende miljø, både faglig og sosialt. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

 • Prosess-design av nytt produksjonsutstyr (P&ID, dimensjonering, spesifikasjoner)
 • Delta i anskaffelse av nytt produksjonsutstyr
 • Kartlegge energibruk og foreslå energireduserende tiltak
 • Utarbeide forslag til tiltak for å redusere vannforbruk, produktsvinn og miljøpåvirkning
 • Optimalisering av prosess-styresystem (problemløsing, nye målinger, modifisering av programmer i tett dialog med driftspersonell)
 • Holde P&ID’er oppdaterte
 • Fremskaffe prosessdata og spesifikasjoner til eksterne konsulenter/leverandører

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har

 • Ingeniørutdanning innen prosessteknologi, eventuelt maskin eller automasjon. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Interesse for å jobbe på tvers av flere fagretninger
 • Arbeidserfaring fra tilsvarende stilling
 • Gode IT-kunnskaper, bl.a. Office, AutoCAD
 • God forståelse og kunnskap om hygienekrav og kvalitetsstandarder for næringsmiddelproduksjon
 • Gode norsk og engelsk kunnskaper muntlig og skriftlig er et krav

Er vi en perfekt match?

Er du som oss og liker å nerde med sære problemstillinger? Da vil du kanskje bli like oppslukt som oss i arbeidet og le av de samme vitsene som oss i lunsjen. Er du i ditt ess når du får sette deg inn i ulike problemstillinger og finne gode teoretiske løsninger som fungerer i praksis? Om du er en som elsker å utvikle deg og har interesse for personlig og faglig utvikling. Trives med å være selvgående, men samtidig er en god lagspiller som gir av seg selv gjennom ditt engasjement for faget, så vil du trives hos oss. Om du i tillegg er analytisk, nøyaktig og strukturert og evner å prioritere så er vi en perfekt match! Vi er en gjeng som elsker det vi holder på med og det å få til ting sammen. Vi har til tider mye å gjøre, men det er med på å gi oss energi.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi er den største satsningen innenfor drikkevaresegmentene i Norge. Med Royal Unibrew i ryggen skal vi utfordre de etablerte aktørene og offensivt ta andeler i markedet. Vi skal bygge og utvikle vår nåværende portefølje av egeneide merkevarer, vi skal utvikle porteføljen av merkevarer gjennom internasjonale partnerskap, vi skal lansere nye produkter og merkevarer og vi skal etablere oss innenfor nye kategorier. Vi er aktøren som skal drive trendene innenfor drikkevaresegmentene de kommende årene og være den foretrukne partneren til kunder som ønsker vekst! Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon hvor du vil ha store påvirkningsmuligheter? Vi ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Stillingen rapporterer til teknisk sjef i Bergen. Vi tilbyr allsidige arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Og ikke minst er vi opptatt av at du skal få mulighet til å utvikle deg, både faglig og personlig.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, ansattgoder, bedriftshytter i inn og utland, interessante arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø. Nødvendig opplæring vil kunne gis etter ansettelse hvis noen av de ønskede kvalifikasjoner mangler.

Høres dette ut som jobben for deg? Da vil vi gjerne at du sender inn din CV og søknad til oss. Har du noen spørsmål til stillingen ta kontakt med teknisk sjef Ivar Selheim, 911 95 179.

Vi har fokus på likestilling og mangfold og har som ambisjon å øke antall kvinner innenfor våre tekniske avdelinger. Vi oppfordrer derfor kvinner til å søke!

Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk - vi er stolte av våre sterke merkevarer!

Stillingsinfo

Frist27. august 2023

Kontaktperson

Ivar Selheim

Teknisk sjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Hansa Borg Bryggerier AS

Hansa Borg Bryggerier er Norges største norskeide bryggeriselskap. Vi har bryggerier i Bergen, Kristiansand og Sarpsborg samt tappeanlegg for Olden naturlig mineralvann i Stryn. Vi produserer Waldemars på vårt Mikrobryggeri i Bergen og er på eiersiden i Nøgne Ø, det kompromissløse bryggeri i Grimstad og

Austmann Bryggeri i Trondheim. Totalt er vi om lag 300 medarbeidere.

Hansa, Borg, CB, Grevens Cider og Olden er selskapets viktigste egeneide merkevarer. I tillegg har vi lisens på produksjon og markedsføring av Heineken og Clausthaler.

Årsaken til vår suksess er entusiastiske medarbeidere og godt håndverk - vi er stolte av våre sterke merkevarer!