Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Project Manager

Bli en del av vårt ambisiøse team!

RambøllBergen29. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Morten Aleksander Bøe

Avdelingsleder Project Management

+47 997 73 723

På Rambølls kontorer i Bergen befinner det seg en gjeng som leter etter et nytt tilskudd til kollegiet. Prosjekt- og prosjekteringsledelse er viktige satsningsområder i Rambøll, og vi søker nå et nytt, klokt og omgjengelig hode for å løfte vår avdeling ytterligere. Rambøll har lansert en ambisiøs strategi frem mot 2025 og skal jobbe knallhardt for å bli The Partner for Sustainable Change. Som prosjekt- eller prosjekteringsleder vil man inneha en sentral rolle i dette arbeidet både i kundefront og som del av et prosjektteam som skal skape fremtidens innovative og bærekraftige løsninger.

LITT OM OSS

Bergenskontoret består i dag av om lag 160 ansatte, og på vår avdeling er vi i underkant av 20 kolleger. Her sitter det prosjekt- og prosjekteringsledere som blant annet jobber med prosjektutvikling og ledelse av tverrfaglige team bestående av arkitekter og rådgivere. Prosjektledere i Rambøll inngår i divisjonen Project Management nasjonalt og består av 120 dyktige medarbeidere i de store byene i Norge. Våre kunder tilhører både offentlig og privat sektor, og dagens prosjektportefølje inkluderer i dag spennende oppdrag for aktører som Bybanen Utbygging, Storebrand, Freyr og Bergen kommune.

Rambøll er - som første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden - sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. De siste årene har vi opplevd en markant økning rundt bevissthet og søkelys på dette i våre prosjekter, og vår nye strategi forsterker ytterligere vår ambisjon om å bli markedsledende innen bærekraft.

Viktige strategiske trekk for å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling inkluderer også sterkt fokus på prosjektutvikling i tidligfase og oppdrag i industrisektoren. I vår avdeling er det en egen seksjon med spesialistkompetanse innen byggesak og myndighetsrådgivning, og dette gjør oss spesielt godt rigget for å bistå kunder med prosjektutvikling i tidligfase.

Flere på avdelingen innehar utstrakt kompetanse innen bruk av VDC-metodikk etter å ha gjennomført sertifiseringsløpet til Stanford University og NTNU, og bruken av denne metodikken er en sentral del av flere prosjekter i vår portefølje. Vi ønsker også å ta nye steg innen digitalisering og bruk av verktøy som bidrar til en smidigere prosjektgjennomføring.

HVA SKILLER OSS FRA KONKURRENTENE?

De fleste ønsker nok å flagge et godt arbeidsmiljø som et selling point - og vi er intet unntak. Men, alle på avdelingen vår er faktisk over gjennomsnittet hyggelige, og vi ønsker å skape en kultur med høy grad av kunnskapsdeling og erfaringsoverføring. Det passer derfor midt i blinken om du kommer inn med et ønske om å støtte oppunder dette. Og ikke minst; i januar flyttet vi inn i Entra sitt splitter nye kontorbygg, Nygaarden, som ligger i Nygårdsgaten 91-93.

Vi tror gjerne at den ideelle kandidaten er en trivelig person med en ingeniørfaglig bachelor- eller mastergrad samt erfaring fra BAE-næringen. Erfaring fra prosjektutvikling i tidligfase og oppdrag i industrisektoren er også veldig interessant. Hos oss får du en viktig rolle i Rambølls prosjekter, og en arbeidshverdag som består av en stor grad av tillit, fleksibilitet og ansvar.

VEIEN VIDERE

Hvis du lurer på noe om denne stillingen kan du gjerne kontakte avdelingsleder for Project Management, Morten Aleksander Bøe, for en trivelig prat. Mobil 99 77 37 23.

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.10.2023.

Stillingsinfo

Frist29. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Morten Aleksander Bøe

Avdelingsleder Project Management


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!