Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Produkteier B2B

Apotek 1 søker etter en ny produkteier B2B i avdelingen Storkunde

Jefferson WellsLørenskog2. juni 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Kristian Aarsnes Abrahamsen

Leder Teknologirekruttering

kristian.aarsnes.abrahamsen@jeffersonwells.no

Jonas Mathisen Ripegutu

Rådgiver reasearch analyse

Apotek 1 er et selskap i stadig vekst, og IT og digitalisering spiller stadig en større rolle for å nå selskapets ambisiøse mål. Nå søker vi en ny produkteier som kan være med på å utvikle og drifte Apotek 1s IT-systemer på en tilpasset og fremtidsrettet måte.

Vi ser etter deg som setter brukere og kunder i sentrum og har forståelse for samvirke mellom teknologi- og forretningsutvikling. Hos oss vil du få en sentral rolle i en spennende utvikling innen IT og digitalisering hvor målet er å modernisere oss og måten vi leverer våre tjenester på. Her er det høyt under taket og rom for kreativitet og nytenkning. Vi er markedsledende i vår bransje og får gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Som produkteier vil du ha det overordnede ansvaret for et knippe IT-systemer som understøtter Apotek 1s virksomhetsprosesser. Du vil være en viktig bidragsyter for utformingen av helhetlige løsninger i våre brukerflater, gode kundereiser og enhetlig oppgaveløsning. En sentral oppgave er å prioritere utviklingsønsker og endringsbehov i dialog med et bredt spekter av interessenter. Du vil jobbe tett med et dedikert utviklingsteam og fagspesialister, og du vil få muligheten til å være en del av et meningsfullt arbeidsmiljø. Kontorsted for stillingen vil være på vårt hovedkontor på Lørenskog, og stillingen vil høre inn under salg & driftsavdelingen og rapportere til salgsdirektør B2B.

Arbeidsoppgaver

Som produkteier vil dine arbeidsoppgaver bestå av å:

 • forbedre eksisterende systemunderstøttelse samt utvikle nye produkter basert på brukerinnsikt eller nye krav og føringer
 • ta løpende beslutninger og prioritere endringsbehov i tett dialog med forretningsressurser og utviklingsteamet
 • utforme løsningsforslag i samarbeid med utviklere og fagressurser
 • bruke innsikt til å identifisere brukerbehov og utarbeide brukerhistorier
 • sørge for at behovskartlegging og brukertesting er godt ivaretatt
 • bidra til å realisere overordnet strategi og mål
 • sikre at vi følger lovkrav og interne føringer

Kvalifikasjoner

Det er viktig for oss at du kan vise til tidligere resultater innen IT-utvikling og drift. Vi ser for oss at du har erfaring som produkteier og har jobbet med smidig metodikk og DevOps. Videre ser vi for oss at du har:

 • høyere relevant utdanning fra universitet eller høyskole, fortrinnsvis på masternivå. Omfattende og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
 • erfaring med å lede prosesser med mange interessenter
 • kjennskap til metoder for produktutvikling og tjenestedesign
 • kunnskap om brukersentrert utvikling, brukskvalitet og universell utforming
 • god digital forståelse
 • erfaring fra drift og utvikling av IT systemer i store komplekse organisasjoner, gjerne produksjonskritiske virksomheter.

Personlige egenskaper

Du har sterk gjennomføringsevne, og står på for at vi sammen skal lykkes med å nå felles mål. Dette innebærer at du:

 • evner å fasilitere og får andre med på endringsreiser
 • er løsningsorientert, selvgående og initiativrik, men samtidig strukturert og systematisk
 • er god til å jobbe i team, men tar også selvstendig ansvar for å levere
 • kommuniserer og presenteres viktige budskap til forretning og IT på en tydelig måte
 • har tålmodighet til å stå i prosesser som tar tid, men samtidig ha drive til å følge opp og sikre leveranser underveis

Vi tilbyr

 • En spennende nyopprettet rolle der du får muligheten til å løse et viktig samfunnsoppdrag for et ledende norsk selskap.
 • Faglige utfordringer og personlige utviklingsmuligheter
 • Et inkluderende arbeidsmiljø bygget på tillit der vi støtter og bryr oss om hverandre
 • Gode lønnsbetingelser og attraktive personalgoder, som meget gunstige forsikring- og pensjonsordninger
 • Mulighet til å delta i et aktivt bedriftsidrettslag med tilgang til flotte treningsfasiliteter
 • En spennende rolle i en i en kjede med ambisjoner - i flere år har Apotek 1 blitt kåret til bransjevinner i Norsk kundebarometer og har de mest fornøyde kundene
 • En arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar innen omsorg og helse- vi samarbeider med Røde Kors for å styrke Røde Kors sitt humanitære arbeid lokalt

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere for spørsmål ved Kristian Abrahamsen, 913 67 999 / kristian.aarsnes.abrahamsen@jeffersonwells.no eller Jonas M. Ripegutu, 997 72 728 / jonas.ripegutu@jeffersonwells.no.

Apotek 1 ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter til våre medarbeidere og kunder. Dersom du har spesielle behov som krever en form for tilpasning under ansettelsesprosessen, vennligst gi oss beskjed på forhånd. Dette kan gjøres ved å ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere.

Vi vil kartlegge og intervjue kandidater fortløpende og stillingen kan bli besatt før søknadsfristen utløper. Vi anbefaler deg derfor å søke allerede i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Om Apotek 1

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 450 apotek fordelt på alle landets fylker, et innholdsrikt nettapotek og grossistlagre på Skårer, i Lillestrøm og i Narvik. Apotek 1 er også landets største leverandør av legemidler pakket i multidose og av legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten. Til sammen er vi over 4500 dedikerte medarbeidere og vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om å alltid leve opp til sitt slagord «vår kunnskap – din trygghet». Kompetanse og kvalitet er kjernen i virksomheten, og faglig og personlig videreutvikling av de ansatte er helt sentralt hos oss.

Stillingsinfo

Frist2. juni 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Kristian Aarsnes Abrahamsen

Leder Teknologirekruttering

Jonas Mathisen Ripegutu

Rådgiver reasearch analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Prosjekt

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no