Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Pålitelighetsingeniør

Liker du teknologi og ønsker du å bidra til mindre Co2-utslipp?

HydroHusnes25. februar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Torleif Berg

Ansettende leder

+47 995 74 774

Magnus Hallerud Christensen

Rekrutterer

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 30 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

Pålitelighetsingeniør

Liker du teknologi? Liker du pålitelighets- og vedlikeholdsarbeid? Ønsker du å bidra til mindre Co2-utslipp? Hvis svaret er ja, ser Hydro etter deg.

Stillingen er i enheten Technology and Operational Support (TOS) som tilhører Hydro Aluminium Metal. TOS støtter andre enheter i Aluminium Metal med forbedret lønnsomhet og økt bærekraft. Vi er 190 ansatte fra 13 nasjonaliteter med en bred teknisk bakgrunn som arbeider i tverrfaglige team. Våre ansatte er lokalisert i Oslo, ved alle de norske aluminiumsverkene, Porsgrunn og Neuss i Tyskland. Teknologiutvikling er en kjerneaktivitet i TOS for å forme egen framtid og opprettholde et konkurransemessig fortrinn.

Denne stillingen sitter i TOS Asset Management som arbeider med blant annet vedlikehold. De siste årene hatt et stort fokus på å utvikle våre digitale verktøy i henhold til Hydros strategi for digitalisering.

Du vil inngå i et team på 5 pålitelighetsingeniører som arbeider på tvers av våre fabrikker i Norge, Europa og USA. Denne stillingens arbeidssted er i Husnes.

Vi tilbyr

 • Å være med på Hydros ambisiøse reise for å vokse innen fornybar energi og styrke vår posisjon som en ledende leverandør av lavkarbon-aluminium.
 • Muligheten til å ta en ledende rolle i utvikling av overordnede pålitelighetsstrategier for fremtiden.
 • Å være en del av et profesjonelt team med et bredt spekter av ekspertise knyttet til Asset Management og digitalisering.
 • En flott mulighet til å utvikle kompetansen din innen implementering av moderne vedlikeholdsmetoder bygget på pålitelighetsanalyser.
 • Å bygge en karriere i en fremtidsrettet bedrift.

Ansvarsområder

 • Være en del av et team som eier relevante verktøy som Asset Integrity Light Assesment, RCM/FMECA, Kritikalitetsanalyse og andre relevante verktøy.
 • Utvikle og vedlikeholde maler for forebyggende vedlikehold på kritisk utstyr på tvers av fabrikker. Dette vil si gjennomføre vedlikeholdsanalyser, utarbeide vedlikeholdsstrategier inklusiv online kontinuerlig overvåking, etablere asset performance og følge opp resultater for kontinuerlig forbedring.
 • Drive utviklingen av viktige målinger for pålitelighet og vedlikehold samt knytte disse til økonomiske begreper og kvantisert risiko.
 • Utvikle og gjennomføre opplæring på tvers av verkene i relevante emner.
 • Bidra i å utvikle og vedlikeholde løsninger i Hydros verktøykasse for digitalt vedlikehold

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bachelor- eller mastergrad innen ingeniørfaget (maskin, elektro, IT ++). Nyutdannede oppfordres til å søke.
 • Kunnskap innen pålitelighetsteori og metoder.
 • Kunnskap innen risikobasert vedlikeholdsoptimalisering.
 • Kunnskap om vedlikeholdsstyring og effektiv ressursutnyttelse i henhold til vedlikeholdsstyringssløyfa.
 • Erfaring eller kunnskap med digitalisering av vedlikehold og tilstandsbasert vedlikehold.

Tilleggsinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost.

Søknadsfrist: 25.02.24

For spørsmål

 • Ansettende leder: Torleif Berg +47 995 74 774
 • Rekrutterer: Magnus Hallerud Christensen +47 478 49 693

Hydro går i en ny og spennende retning, og vi er avhengige av ulike perspektiver for å løse oppgavene våre og møte kundenes behov. Vi bygger på våre tre kjerneverdier – omtanke, mot og samarbeid – og har som mål å ha et bærekraftig arbeidsmiljø med høy prestasjon basert på inkludering av forskjellige mennesker. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Stillingsinfo

Frist25. februar 2024

Kontaktpersoner

Torleif Berg

Ansettende leder

Magnus Hallerud Christensen

Rekrutterer


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Hydro


Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?
Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.