Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Overingeniør Prosess

AibelHaugesund30. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Vegard Kaste

Senior Manager

vegard.kaste@aibel.com

Med over hundre års erfaring er Aibel en ledende leverandør innen olje-, gass- og havvindindustri. Vi tilbyr våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, konstruksjon, modifikasjon og vedlikehold gjennom hele prosjektets livssyklus. Spennende, ikke sant?

Kunne du tenke deg en jobb hvor hverdagen din består av stor variasjon i prosjekter, utfordrende oppgaver og problemløsning? Vi er nå på utkikk etter erfarne prosessingeniører som kunne tenke seg å være med på vår spennende utvikling i den pågående energiomstillingen.

En variert hverdag

Hos oss får du en variert arbeidshverdag hvor du får jobbe med både utfordrende og utviklende oppgaver. En arbeidshverdag hos oss kan bestå av alt fra møter til teknisk arbeid og problemløsning, på både individuelt nivå og i samarbeid med dine kollegaer.

For denne stillingen vil noen av dine hovedoppgaver bestå av:

 • Disiplinleder eller annen tung faglig rolle innen prosess i studier og prosjekter innen olje & gass, elektrifisering eller offshore wind
 • Generelt prosessdesign
 • Prosess- og fakkelsimulering
 • Produksjon av P&IDs og PFDs
 • Prosesskalkulasjoner
 • Rapporter og systembeskrivelse
 • Anbudsarbeid

Du - en erfaren og faglig dyktig ingeniør

Vi søker deg som har bachelor eller master innen relevante fagretninger som f.eks. prosess, kjemi, maskin, etc. Som person ser vi for oss at du er nøyaktig og systematisk i din fremgangsmåte, og at du verdsetter punktlighet og kvalitet i ditt arbeid.

 • Hos oss jobber du like mye sammen med andre, som alene, og vi ser derfor etter noen med en positiv innstilling og gode samarbeidsevner
 • I denne jobben er det en fordel at du behersker både norsk og engelsk, og at du er dreven i dine evner til å kommunisere og lede andre
 • Vi ser også for oss at du har mer enn 10 års erfaring innen olje- og gassindustrien
 • Du er godt kjent med internasjonale standarder innen prosess design, som API, ISO og lignende.
 • Vi benytter oss av HYSYS, UniSim, Flare System Analyser og Pipenet som våre verktøy innen prosessimulering, så kjennskap til disse vil være fordelaktig.

Bli vår kollega:

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid. I tillegg har velferdsklubbene våre et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Verdigrunnlaget vårt er “We Care” - vi skal være ansvarlige, visjonærer, åpne og fleksible. Verdiene gjenspeiler holdningene vi har på jobb og setter standarden for hvordan vi arbeider for å nå målene våre. Vi verdsetter inkludering, likestilling og mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne og etnisk bakgrunn.

Vår overordnede strategi er å gradvis utvikle vår virksomhet fra olje og gass over mot fornybare løsninger. Fordi vi ser på vårt samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte

Senior Manager; Vegard Kaste, epost: vegard.kaste@aibel.com

Arbeidssted: Haugesund

Søknadsfrist: 30.04.2023

Stillingsinfo

Frist30. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Vegard Kaste

Senior Manager


Industrier

Olje og gass

Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.