Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Oppdragsleder

Karrieremulighet innen helhetlig energiplanlegging hos Asplan Viak

Asplan ViakFlere lokasjoner7. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Erik Width

Rekrutteringskonsulent Great People

+47 977 70 554

Nøkkelord

OppdragslederProsjektlederLederEnergi

AsplanViak, et av Norges fremste rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, søker nå en engasjert og erfaren oppdragsleder innen helhetlig energiplanlegging. Hos oss får du muligheten til å forme fremtiden ved å lede og delta i prosjekter med stor betydning for samfunnet og våre kunder.

Hvem vi er

Vår visjon er forankret i bærekraft, og vi jobber kontinuerlig med å planlegge og rådgi med tanke på generasjoner som kommer etter oss. Vi opererer nasjonalt med kontorer spredt over hele landet og arbeider med et bredt spekter av prosjekter for statlige, kommunale og private oppdragsgivere. Vårt selskap har historisk sterk forankring i lokal og regional planlegging. Vi ønsker nå å videreutvikle vårt engasjement for lokalsamfunnenemed kompetanse knyttet til hvordan energieffektivisering og lokal energiproduksjon kan bidra til å frigi kapasitet i strømnettet. Denne elektrisiteten trengs til blant annet næringsutvikling og industrietablering samt elektrifisering av transportsektoren. Vi ser derfor etter en erfaren rådgiver som kan lede slike prosjekter hos oss.

Arbeidsoppgaver: 

 • Planlegging og gjennomføring av oppdrag innen helhetlig energiplanlegging.
 • Bidra med faglig ekspertise innen energibehov, energiforbruk, kunnskap om energi til varme og kjøling, samspill mot el-nettet samt helhetsforståelse av energisystemer.
 • Være kreativ, ha evne til å tenke nytt, og delta i utviklingen av innovative og fornybare energisystemer lokalt og regionalt.
 • Koordinering av team og ressurser.
 • Bygge og vedlikeholde sterke relasjoner med kunder og samarbeidspartnere.

Hvem du er

Vi søker en erfaren oppdragsleder innen helhetlig energiplanlegging, gjerne med spisskompetanse innen termisk energi, eller samspill mot nett og effektutjevning/fleksibilitet. Du vil være ansvarlig for koordinering av team og ressurser, planlegging og gjennomføring av prosjekter, samt bidra med faglig ekspertise og innsikt. Dette er et fagfelt i utvikling, og vi er på utkikk etter deg som er nysgjerrig og har en indre drive for å utforske og jobbe med disse temaene, i nært samarbeid med gode kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Dette er en unik mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag gjennom varierte og utfordrende oppgaver.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innenenergi og miljø på master- eller bachelornivå.
 • Minimum 8 års relevant erfaring som fagressurs innen energi og minimum 3 år som oppdragsleder/prosjektleder.
 • Bransjekunnskap og nettverk.
 • God fremstillingsevne på norsk, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper: Vi ser etter en initiativrik og selvgående person med sterke lederegenskaper. Gode kommunikasjonsevner, relasjonsorientering, og evnen til å arbeide både selvstendig og i team er essensielle egenskaper. Kreativitet og løsningsorientering vil være avgjørende i denne stillingen.

Vi tilbyr:

 • Konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert helseforsikring.
 • Et dynamisk og tverrfaglig miljø med omfattende nettverk.
 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdager i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • Gode muligheter for faglig utvikling.

Bli med oss på reisen mot en grønnere fremtid! Søk nå og vær med på å forme morgendagens lokale energisystemer.

AsplanViak verdsetter mangfold, og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist7. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Erik Width

Rekrutteringskonsulent Great People


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.