Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nyutdannet VVS rådgiver

Er du interessert i å drive med VVS-teknisk prosjektering innen helse?

RambøllBergen10. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Kristoffer Setsaas

Seksjonsleder

kristoffer.setsaas@ramboll.no

Vil du være en del av et team som jobber med innovative sykehusprosjekter? Ønsker du spennende og utfordrende arbeidsoppgaver tidlig i karrieren? Er du interessert i å drive med VVS-teknisk prosjektering innen helse?

Da har vi kanskje den perfekte utfordringen for deg. Vi ser etter deg som er i ditt siste studieår eller har noen års erfaring innen VVS. Som vår nye VVS-rådgiver i Healthcare hos Rambøll, får du muligheten til å jobbe med nyskapende prosjekter og være en del av et team som virkelig gjør en forskjell.

Din nye stilling Som vår nye VVS-rådgiver innen Healthcare, vil du jobbe med banebrytende prosjekter som definere morgendagens standarder. Du vil få hands-on erfaring i prosjektering og modellering, og bidra til innovative løsninger som preger industrien.

Dine oppgaver vil inkludere:

 • Kreativ modellering og prosjektering av VVS-systemer i spennende prosjekter.
 • Utarbeidelse av detaljerte beskrivelser og anbudsgrunnlag.

Teamet ditt Du vil være en del av vår avdeling for Healthcare i Bergen. Avdelingen er en ledende kraft innen sykehuskompetanse hos Rambøll, og du blir en del av et tverrfaglig team med dyktige rådgivere. Vårt team i Bergen består av 10 personer og samarbeider tett med andre avdelinger for å skape innovative løsninger.

Om deg

Vi støtter din personlige og faglige utvikling fra dag én. For å lykkes i denne rollen, ser vi etter følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Du er i ditt siste studieår eller har noen års erfaring innen VVS.
 • Grunnleggende forståelse og interesse for den digitale utviklingen som skjer i bransjen.
 • Praktisk bakgrunn fra faglinjer innen VVS eller helse er en fordel.
 • Erfaring fra sommerjobb innen rådgiving eller entreprenørselskaper er en fordel.

Vi forventer ikke at du kan alt, men at du har et engasjement for faget, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kolleger, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Nye kontorlokaler som er sertifisert til BREEAM-NOR Excellent

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Hvis du har spørsmål kan du gjerne kontakte Seksjonsleder Kristoffer Setsaas for. tlf: +47 92215523, e-post: kristoffer.setsaas@ramboll.no

Frist: 10.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist10. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Kristoffer Setsaas

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!