Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nyutdannet Rådgiver energi og miljø

Er du nyutdannet og har du en lidenskap for arbeid med bærekraft?

Asplan ViakTrondheim16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Hogne Nersund Larsen

Gruppeleder

+47 917 30 952

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. Energi og miljø – gruppa i Trondheim er et av Norges sterkeste miljøer på livsløpsvurderinger (LCA) og organisatoriske klimaregnskap, og jobber samtidig med et bredt spekter av oppgaver knyttet til bygg og bærekraft.

Vi søker nå etter en rådgiver innen energi og miljø som brenner for å jobbe med bærekraft og miljøanalyser innen mange ulike områder. Her er det mulig for personlig og faglig utvikling.

Hva du skal gjøre:

Hos oss vil du få varierte og utfordrende oppgaver, og stor mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag og faglige utvikling. Du vil få muligheter til både å gjøre kvantitativt arbeid med LCA og klimaregnskap, men kan også få muligheter til å hjelpe både kommuner og bedrifter med rådgivning i deres arbeid på bærekraft. Er du spesielt interessert i bygg, så vil du kunne få jobbe med energianalyser, miljøvurderinger av ulik materialbruk, utslippsfri byggeplass, og ombruksprosjekter. Vi ønsker gjerne medarbeidere som trives med å jobbe innen flere av disse områdene.

Hvem du er:
Du er en person som ønsker å jobbe med klima og bærekraft. Du har gjerne noen år med erfaring, men vi ønsker også at nyutdannede søker. Du må trives i en hektisk – med givende – jobb, med høyt tempo både på oppdrag og kundeoppfølging. Du må fungere godt i team, men også kunne ta ansvar for oppdrag alene. Du trives i åpent landskap med faglige diskusjoner og i en sosial gruppe.

Utover disse egenskapene ser vi for oss at du har:

  • Høyere utdanning innenfor energi, miljø, bærekraft
  • Gjerne noen år erfaring, men nyutdannede vil også bli vurdert
  • Viktigst av alt er lidenskapen for faget. Et brennende engasjement og motivasjon for å utgjøre en forskjell er noe som verdsettes høyt.
  • Løsningsorientert og initiativrik.

Og nå for det beste; Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring

Energi og miljø i Asplan Viak teller per i dag over 60 medarbeidere, med en stor gruppe i Trondheim på over 20 stykker. Ellers har vi blant annet grupper i Sandvika, Bergen og Tromsø.En rød tråd gjennom hele Asplan Viak er et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Pensjons- og forsikringsordninger er å forvente. Da vi er en stiftelse tar vi ikke ut utbytte som går tilbake til investorer. Det vi derimot gjør er å bruke 3,5% av omsetningen til innovasjon og forretningsutvikling. Vi tilbyr i tillegg:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
  • “Ung i Asplan Viak” for deg under 36 år.
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å jobbe med? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Hogne Nersund Larsen

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.