Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Nyutdannet rådgiver

Er du vår nye rådgiver innen kraftnett og kraftproduksjon?

Sweco NorgePorsgrunn21. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Are Klausen

Teamkoordinator Elkraft Porsgrunn

are.klausen@sweco.no

Er du ferdigutdannet allerede eller blir ferdig utdannet kommende sommer og er klar for nye utfordringer? Kanskje Europas største ingeniør- og arkitektfirma med et av landets sterkeste fagmiljø kan friste? Vi lover et arbeidsmiljø fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger. Sammen lager vi morgendagens bærekraftige samfunn! Sweco sin region i Vestfold & Telemark, som består av 145 dedikerte rådgivere søker nå en nyutdannet rådgiver innen kraftnett og kraftproduksjon. Du vil primært arbeide fra Porsgrunnskontoret hvor vi er 90 rådgivere lokalisert midt i Porsgrunn sentrum, men vil arbeide på tvers av fagfelt og lokasjoner for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre. I Porsgrunn er vi en liten gruppe med spesialister og rådgivere som jobber utelukkende med kraftprosjekter, som samarbeider tett med våre kolleger på andre lokasjoner i både inn- og utland. Nå gleder vi oss stort til å ønske nettopp DEG velkommen for å styrke vårt voksende fagmiljø innen elkraft og kraftnett i Porsgrunn, med typiske kunder som Statnett, Lede og Elvia.

Nå gleder vi oss til å få DEG på laget!

Vi ser gjerne at du har en bachelor eller mastergrad (ferdigstilt sommeren 2024 eller tidligere) innen elkraftteknikk og ønsker å jobbe med ulike energi- og nettanlegg som for eksempel kraftledninger, kabler, trafostasjoner, kraftverk eller andre problemstillinger knyttet til tilknytning av ny kraftproduksjon. Du vil få oppfølging av våre erfarne rådgivere, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre.

For å lykkes som nyutdannet rådgiver i Sweco tror vi at du:

 • Tar ansvar og får ting til å skje
 • Viser entusiasme og er positiv i møte med utfordringer
 • Er åpen for andres perspektiv og deler av din egen kunnskap
 • Er klar over dine egne begrensninger, men alltid er interessert i å utvikle deg
 • Kommuniserer klart og tydelig på både norsk og engelsk og er flink til å samarbeide
 • Navigerer trygt i kompleks informasjon og gjør rasjonelle vurderinger

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

 • Rådgivning, prosjektering, prosjekteringsledelse og utredning knyttet til kraftsystemet i alle prosjektfaser
 • Skrive konsesjonssøknader, forespørselsunderlag og følge opp kraftanlegg under bygging
 • Bli kjent med netteiere og kunder som vil analysere, oppgradere eller bygge nytt strømnett, planlegge fornybar energi eller elektrifisere driften av eksisterende anlegg
 • Du kommer til å ha ansvar for egne kunder, alene eller sammen med andre i Sweco
 • Du vil lære deg konsulentetikette og verdien av førsteklasses kundeoppfølging
 • Du vil bidra til at prosjektene du tar del i gjennomføres etter de rutiner og veiledere som ligger i Swecos økonomisystem og kvalitetsstyringssystem

I Sweco lover vi deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. Vi har flere aktive bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og begivenheter på tvers av organisasjonen og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse! Videre lover vi konkurransedyktig lønn, svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi byr også på fri i romjul og påske i tillegg til 5 ukers ferie – det fortjener du!

Sweco er ikke bare Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet, men også den mest spesialiserte. Heller enn å fokusere på ett og ett fag, er Sweco rigget for å skape synergier. I en verden preget av omstilling, må nytenkning tuftes på erfaring og løsningene være tverrfaglige. Sammen med kundene våre transformerer vi fremtidens digitale, urbane og bærekraftige samfunn.

Høres det bra ut?

Send oss en CV sammen med noen ord om hvorfor du vil å jobbe i Sweco.

For spørsmål eller en uforpliktende prat om denne stillingen, ta kontakt med Teamkoordinator Elkraft Porsgrunn Are Klausen på tlf. +47 971 07 072.

Stillingsinfo

Frist21. april 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Are Klausen

Teamkoordinator Elkraft Porsgrunn


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.