Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nyutdannet ingeniør

Ditt startskudd for en karriere i bærekraftig bygg og anlegg

RambøllOslo29. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Knut Harald Resen-Fellie

Avdelingsleder Anlegg & Industri

+47 932 43 039

Ønsker du å jobbe med store industriprosjekter og være med på å sette rammene for mer bærekraftige konstruksjoner? Ønsker du lederoppgaver tidlig i arbeidslivet? Vil du sette rammene for mer bærekraftige løsninger innen bygg og anlegg? I Rambøll blir du involvert i spennende prosjekter fra første dag. Du vil bli utfordret gradvis, med god oppfølging fra fadder og andre kollegaer. Vi ser etter deg som er i ditt siste studieår og som ønsker å jobbe med prosjekter innen industrikonstruksjoner. Ønsker du å jobbe med å utvikle Norge videre som industrinasjon? Ønsker du å jobbe med å lage hydrogenfabrikker, forbrenningsanlegg som lager fjernvarme eller akvakulturanlegg?

Høres dette ut som en spennende mulighet? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår avdeling Anlegg & industri

Som vår nye rådgiver blir du en del av et team bestående av ca. 10-12 konstruktører på seksjon for industri. Seksjonen er i dag en del av divisjonen Industri, forretningsutvikling og logistikk. Vårt mandat er å vinne, lede og gjennomføre industriprosjekter i Norge. Divisjonen har en tydelig satsning på prosjekter innen grønn industri, akvakultur og næringsmiddelindustri. Vi er involvert i flere store tverrfaglige prosjekter og jobber tett opp mot øvrige avdelinger i Norge. dag er vi involvert i karbonfangst-, batteriproduksjon-, hydrogen-, oppdretts-, forbrennings-, biogass-, avfallssorterings-, gjenvinnings- og energianlegg.

Seksjon industri har flere unge rådgivere i kombinasjon med noen mer erfarne. Vi har et godt sosialt miljø hvor det å hjelpe hverandre og å samarbeide godt står i fokus. Ukentlig prøver vi å finne på noe artig på kontoret slik som pilkasting, boccia med tennisballer og eller flipping av krus på pulten.

Dine oppgaver vil i hovedsak være:

  • Beregninger og analyser av stål- og betongkonstruksjoner
  • Modellering og tegninger i Revit eller Tekla
  • Rådgiving og prosjektering med bl.a. møtevirksomhet og befaringer

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt siste studieår innen konstruksjon. Bransjen er i sterk utvikling med økt fokus på digitalisering og bærekraftige løsninger. Nysgjerrighet og interesse for nye metoder for problemløsning er derfor viktig. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du har et engasjement for faget, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Erfaring fra sommerjobb innen rådgiving eller entreprenørselskaper er en fordel.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 3 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og søknad.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 29.10.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Knut Harald Resen-Fellie, avdelingsleder Anlegg & Industri, +47 932 43 039.

Stillingsinfo

Frist29. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Knut Harald Resen-Fellie

Avdelingsleder Anlegg & Industri


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!