Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nyutdannet ingeniør bygg

Nyutdannet innen konstruksjonsteknikk

Asplan ViakTromsø16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Terje Kristoffersen

Gruppeleder bygg

+47 95 74 96 64

Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag! Hos oss vil du raskt utgjøre en forskjell. Duvil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen!

Fagmiljø

Asplan Viaks kontor i Tromsø er et tverrfaglig planleggings- og prosjekteringsmiljø med ca. 55 ansatte. Byggruppen består av 7 rådgivere innen konstruksjon, og prosjektadministrasjon, hvor vi pt har 5RIBer. Vi har en sterk tverrfaglighet og jobber tett sammen i våre oppdrag. Nasjonalt har vi i overkant av 150 engasjerte kollegaer innen byggfaget.

Porteføljen vår inneholder alt fra mindre rådgivningsoppdrag for små tiltak til store prosjekter som Powerhouse Moholt, Dramsvegen studentboliger og ny E6 kvænangsfjellet. Kundene våre er både innen den offentlige og private sektoren.

Vi har et sterkt fokus på bærekraftig rådgivning og har en stor del av våre oppdrag innenfor rehabilitering, samtidig som vi er tungt inne i tidligfase og utredninger av nye bygg.

I Asplan Viak har vi et sterkt fokus på arbeidsmiljø og sosial trivsel. Ung i AV og bedriftsidrettslaget AVBIL tilbyr en rekke sosiale treffpunkter. I tillegg har Byggruppen en egen sosialkomité som sørger for et ekstra godt samhold.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en nyutdannet ingeniør / sivilingeniør med gode analytiske og praktiske evner. Har du erfaring med beregningsprogrammer (FEM-analyse, etc.) eller en praktiks fagbakgrunn er dette en fordel.

Du vil få gode muligheter til å forme din egen utvikling og arbeidshverdag, samt bidra inn i et høyt kompetent tverrfaglig miljø, gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Vår utviklingsmodell legger opp til et tett samspill mellom senior og junior i prosjekter, noe som gir en spennende utvikling for våre yngre kollegaer. Samtidig både ønsker og forventer vi at du bidrar inn med dine synsvinkler, tørr å ta din plass i organisasjonen og viser det engasjement som kreves for å drive prosjektene til å nå sine mål.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Deltakelse i alle faser av et byggeprosjekt fra skisse- og forprosjekt til detaljprosjekt hos både offentlige og private oppdragsgivere
 • Prosjektering og rådgiving innen konstruksjonsteknikk
 • Beregne og analysere ulike konstruksjonsdeler og bæresystemer
 • Utarbeide arbeidsgrunnlag i form av tegninger og modeller
 • Tilstandsvurderinger og tilstandsanalyser
 • Betongteknologi og rehabilitering

Kvalifikasjoner

 • Master / bachelor, innen bygg- og konstruksjonsteknikk
 • Kjennskap til verktøy som Revit, FEM-Design, Abaqus, Dynamo
 • Snakker norsk muntlig og skriftlig

Du har høyere utdannelse fra universitet/høgskole.Sammen skal vi bygge din forretnings- og markedsforståelse. Du vil få oppfølging av våre erfarne rådgiveresamt en fadder, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre.Lagånd står sterkt hos oss, og vi jobber derfor i team hvor vi løfter hverandre.

Personlige egenskaper

Hva vi ser etter i deg

 • Pliktoppfyllende
 • Engasjert
 • Søkende

I tillegg til overnevnte egenskaper, ser vi for oss at du i tillegg har følgende egenskaper

 • Strukturert
 • Nysgjerrig
 • Gode kommunikasjonsevner

Hvorfor skal de jobbe i Asplan Viak?

I motsetning til mange andre selskaper innenfor rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma, er vi en stiftelse. Eierformen sikrer uavhengighet og faglig integritet. Den legger også grunnlag for stort engasjement i selskapets virksomhet fra den enkelte medarbeider, både fordi ansatte har stor direkte innflytelse på valg av styremedlemmer til Stiftelsens styre og fordi resultatene av det medarbeiderne er med på å skape tilbakeføres til konsernet. Dette gir oss som selskap en unik mulighet til langsiktig planlegging, utvikling og kontinuitet.

I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • “Ung i Asplan Viak” for deg under 36 år.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn, og gode sosiale ordninger for velferdspermisjon ifm. barnehage- og skoleoppstart, mm.


Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Terje Kristoffersen

Gruppeleder bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.