Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nyutdannet ingeniør

Vil du sette rammene for mer bærekraftige løsninger innen bygg og anlegg?

RambøllBodø28. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Geir W. Grimstad

+47 915 62 288

Ønsker du å bli involvert i spennende prosjekter fra første dag? Vi ser etter deg som er i ditt siste studieår eller har noen års erfaring.

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Som vår som vår nye ingeniør konstruksjon kan du hjelpe oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

De viktigste arbeidsområdene vil være innen prosjektering av betong- og stålkonstruksjoner for bygge- og anleggsprosjekter. Vi arbeider i dag innenfor et bredt spekter av prosjekter innen havbruk, landbasert industri, kontor/forretning og boliger mm. Fylkeshovedstaden Bodø byr også på et rikt kulturliv og unike muligheter for friluftsliv både på hav og fjell i umiddelbar nærhet av byen.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Beregninger og analyser av stål-, tre- og betongkonstruksjoner
 • Modellering og tegninger i Revit eller Tekla
 • Rådgiving og prosjektering med bl.a. møtevirksomhet, deltakelse i prosjekteringsteam og befaringer

Teamet ditt

Du vil være del av Rambølls avdeling i Bodø. Avdelingen består i dag av rundt 10 hyggelige medarbeidere som gleder seg til å ta imot deg. Vi er et flerfaglig team av dyktige medarbeidere på mange områder knyttet til prosjektledelse, byggeledelse, byggeteknikk, VVS- og EL-teknisk prosjektering. Avdelingen er i dag engasjert i et bredt spekter av oppdrag innenfor industri, privat næringsvirksomhet og offentlige bygg.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Du er i ditt siste studieår eller ferdigutdannet innen konstruksjonsteknikk
 • Bransjen er i sterk utvikling med økt fokus på digitalisering og bærekraftige løsninger. Nysgjerrighet og interesse for nye metoder for problemløsning er derfor viktig.
 • Erfaring fra sommerjobb innen rådgiving eller entreprenørselskaper er en fordel.

Vi forventer ikke at du kan alt, men at du har et engasjement for faget, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Moderne kontorer med utsikt over Bodø havn
 • Fadder som hjelper deg med smått og stort
 • Fritidsbolig i Sulitjelma Fjellandsby til disposisjon for ansatte

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte Geir W. Grimstad tlf.+47 915 62 288 for en hyggelig og uforpliktende samtale

Søknadsfrist: 28. Januar 2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist28. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Geir W. Grimstad


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!