Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Vekstselskap

Senior Data Engineer

Klar for å være med på en datadrevet reise med Solita i Norge?

SolitaOsloSnarest
Søk her

Kontaktperson

Niklas Lerner

CEO

niklas@krut.no

Vekstselskap

Solita er en selskap i våre vekstselskap gradering. Søk jobb i vekstselskaper for rask vekst og utfordrende muligheter. Les mer

Vil du også være med på "prestisje prosjektene" innen privat og offentlig sektor med fokus på data, analytics og AI? Da har du muligheten til være med på en reise å bygge opp Solita i Norge. Solita ansetter nå 3 Senior Data Engineers.

Hva tenker du om dette? Norge er digitalisert, men ikke datadrevet.

Det er selve kjernen i hvordan Solita har arbeidet med data de siste 25 årene. De jobber data først og har AI i ryggraden. I dag er det over 600 Data Spesialister i Solita internasjonalt.

Med prosjekter hos NATO, Strawberry, Kongsberg Gruppen og Lærdal Medical for å nevne noen bygger nå Solita et norsk team som skal drive impact via data her.

Solita (Fra Finland) har totalt over 2000 ansatte, lokalisert i 8 land, omsetter for 2 milliarder, har vokst lønnsomt de siste 25 årene, har en solid bunnlinje og skal nå videreføre denne suksessen her til lands.

Jeg hjelper Espen Jacobsen, som er CEO i Solita Norge med å bygge et team. Startskuddet har gått og de første personene Espen ser etter er drevne Senior Data Engineers. Espen har lang og solid fartstid i konsulentbransjen. Han har både grundet og solgt konsulentbedrifter. Så her får man en skikkelig leder som vet hva han driver med. Dessuten har han fine holdninger og verdier.

Espen ser etter Data Engineers (gjerne med erfaring som konsulent el lignende) som vil være med å kunne påvirke reisen i Norge, et ønske om å være delaktig i å bygge og har et lidenskapelig hjerte for “data-first”.

Her får du jobbe med data, slik det burde jobbes med data.

De viktigste komponentene i prosjektene er skybaserte databaser og forskjellige lagringsmetoder for data, som Snowflake, Databricks, Amazon Redshift og S3, avhengig av prosjektet.

Solita utvikler dataarkitektur basert på programvareutviklingspraksis og bruker ofte smidige metoder.

I denne rollen er jobben din å designe og implementere tekniske løsninger som inkluderer datamodellering og integrasjoner, datalagring og skybaserte datapipelines. Du vil bruke ferdighetene og visjonen din for å støtte utviklingen av kundenes virksomhet.

Hva ser vi etter faglig?

  • Vi setter pris på om ferdighetene dine inkluderer noen av følgende: datamodellering, datalagring, databaser (SQL/NoSQL) og ETL/ELT
  • Du er i stand til, eller villig til å lære hvordan du håndterer data smidig (analysere, overføre, lagre, redigere) og bygge datapipelines
  • Du har solide ferdigheter i noen programmeringsspråk – helst Python, R eller Java
  • Har du dessuten forståelse for arkitekturen til Azure, AWS osv. er det et stort plus.
  • Det er en stor fordel hvis du er kjent med programvareutviklingspraksis CI/CD
  • Du har den tekniske ekspertisen til å personlig utføre løsningene du designer.

Her hos Solita jobber våre Senior Dataingeniører hovedsakelig med praktiske prosjekter. Hva tenker du om dette? Du trenger ikke skrive en søknad eller sende meg en CV for å finne ut av om dette er interessant eller ikke. Send meg bare en e-post på niklas@krut.no eller ring meg på 40461494 så tar vi hyggelig samtale. Velkommen skal du være!

Stillingsinfo

FristSnarest

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Solita

In a world that often celebrates growth over everything, we have an unusual ambition: to build a truly healthy company, where smart, talented people enjoy their work and make a lasting impact.

Yes, that includes financial health — but it starts with personal and cultural health. It’s amazing what caring about this stuff does.