Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nettverksspesialister

Bruk IT-kunnskapen din til å utvikle sentral nettverksinfrastruktur for et viktig samfunnsoppdrag!

Statens vegvesenDrammen13. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Vidar Fjellhammer

Seksjonssjef

vidar.fjellhammer@vegvesen.no

Vi søker nettverksspesialister!

Nettverkstjenester er en av fem seksjoner på Infrastruktur og drift IT. Vi er teamorganisert på tjenesteleveransene, mens seksjonene har ansvar for medarbeiderne. Nettverkstjenester har ansvar for drift og forvaltning av leveranser knyttet til etatens kjernenettverk, WAN, LAN og VLAN. Vi planlegger større utskiftninger av rutere, switcher og andre HW-komponenter i nettet vårt. I tillegg automatiserer og virtualiserer vi flere tjenester. Vi jobber med nyeste nettverksteknologi fra leverandører som Juniper, Cisco DNA/ISE, Big-IP F5 lastbalansering og Palo Alto brannmurer.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Vi søker nå deg som ønsker å arbeide med drift og utvikling av kritisk nettverksinfrastruktur i vårt landsdekkende kjernenettverk og konnektivitetstjenester, som vi leverer til et bredt spekter av faggrupper. Vi kan også ha en åpning som teamleder for IT nettverk og konnektivitet. Dersom du mener at du har kvalifikasjoner som passer opp mot en av disse rollene som nettverksspesialist – søk, da vel!

Vi er landsdekkende og aktuelle kontorsteder for stillingene er i utgangspunktet Drammen, Skien, Bodø eller Tromsø, men også andre kontorsteder kan vurderes. Ta kontakt, så ser vi hva som passer for deg og hva vi får til.

Vi oppfordrer kvinner spesielt til å søke på stillinger hos oss i Statens vegvesen IT.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning, min. 3 år. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
 • Det er ønskelig med min. 3 år relevant arbeidserfaring. For rollen som teamleder er det ønskelig med relevant erfaring fra faglig ledelse.
 • Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.
 • For å være aktuell for en av de ledige stillingene er det en forutsetning av du kan sikkerhetsklareres.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er initiativrik og nysgjerrig, har god gjennomføringsevne og er løsningsorientert. Det er viktig for oss at du er strukturert og analytisk. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er også viktig. Vi er opptatt av å bygge fagmiljø, og ønsker at du er en god bidragsyter til å dele i (og lede, for teamlederrollen) teamet. Om du synes dette er en passende beskrivelse av deg, ønsker vi veldig gjerne at du tar kontakt!

Stort engasjement og faglig utvikling

Som medarbeider i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du får utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området. Kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil også være en naturlig del av hverdagen.

Vi tilbyr

 • god opplæring, onboardingsprogram og buddyordning
 • spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent IT-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll
 • godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg med universell utforming. Vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
 • mulighet for fleksibelt arbeidssted (hjemmekontor) i henhold til Statens vegvesens retningslinjer
 • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV’en. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Kontaktperson

Flere opplysninger om stillingene får du ved å kontakte seksjonssjef Vidar Fjellhammer, tlf. +47 915 48 379, e-post vidar.fjellhammer@vegvesen.no. Du kan også få snakke med en som blir kollegaen din hos oss, om du har lyst til å ta en omvendt referansesjekk. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Stillingsinfo

Frist13. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Vidar Fjellhammer

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.