Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

.NET-utvikler

Er du på jakt etter en meningsfull jobb i et spennende fagmiljø?

Statens vegvesenDrammen11. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Kristin Borge

Seksjonssjef

+47 918 32 410

Som .NET-utvikler i Statens vegvesen får du muligheten til å ivareta og videreutvikle teknologien som øker trafikksikkerheten på norske veier. Hos oss får du muligheten å jobbe i et av Norges fremste team med høyt fokus på teknologi, innovasjon, kreativitet og kvalitet. Teamet har opparbeidet seg svært høy kompetanse og du vil få gode muligheter til å utvikle deg faglig.

Din kode blir avgjørende for Vegtrafikksentralene (VTS) i Norge.

Statens vegvesen er delt inn i fem VTS-områder med hver sin vegtrafikksentral. Vegtrafikksentralen bidrar proaktivt til en trafikksikker og framkommelig vei, gjennom å veilede og informere trafikanter, samt overvåkning av vei og trafikk.

For å rigge VTS-enhetene for framtiden, er det etablert et prosjekt med fokus på økt samarbeid, redusere sårbarhet og mulighet for feil, samt øke kvalitet og effektivitet på VTS-tjenesten. Prosjektet har i dag en løsning for hendelseshåndtering, men skal nå videreutvikles for å inkludere trafikkstyring. Resultatet blir en felles brukerflate som støtter trafikkoperatørenes håndtering av hendelser. Kontorsted for stillingene er Drammen.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe med følgende teknologier: C#, .NET, REST-API, MVVM, Message Broker, Clean architecture, SQL Server, Splunk/kibana og SOLID.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte videreutvikling og forvaltning av våre løsninger og tjenester.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse på høyskolenivå (bachelor) eller høyere innenfor IKT. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Ønskelig med minimum 3 års erfaring som .NET- utvikler.

Arbeidsoppgavene krever svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Hvem ser vi etter?

Du er en dyktig utvikler med solid kompetanse på .NET, og gjerne net5/net6 eller nyere. Du er en lagspiller som i tillegg til å ta eierskap og ytre dine meninger trives dypt nede i fullstack-koden, eller er du kanskje langt fremme i frontend-land? Eller har du erfaring fra midt imellom? Våre systemer er i utvikling og vi trenger deg som tør å bidra i faglig diskusjoner og liker å løse samfunnskritiske problemstillinger ved hjelp av kode.

Videreutvikling av din kompetanse

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du får utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området. Kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil også være en naturlig del av hverdagen.

Vi tilbyr:

  • spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent IT-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll
  • godt arbeidsmiljø i Drammen Business Center (DBC), vårt nye, flotte kontorbygg rett ved Drammen stasjon. Kontorbyggene våre er universelt utformet og vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen.
  • faste sosiale aktiviteter etter arbeidstid
  • god opplæring, onboardingsprogram og buddyordning
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • mulighet for fleksibelt arbeidssted (hjemmekontor) i henhold til Statens vegvesens retningslinjer
  • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
  • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV’en. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Kontaktperson

Synes du dette høres interessant ut? Kontakt seksjonssjef Kristin Borge, tlf. 91832410, for en hyggelig prat og mer informasjon.

Stillingsinfo

Frist11. september 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kristin Borge

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.