Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Naturforvalter eller økolog med plankompetanse

Bidra til å skape en bærekraftig fremtid med oss!

Asplan ViakFlere lokasjoner31. august 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Per Gerhard Ihlen

Fagansvarlig naturmangfold

+47 982 44 109

Kari Skogstad Norddal

Regionleder Midt og Nord

Espen Evensen Reinfjord

Regionleder Sør

Per Einar Saxegaard

Regionleder Øst

Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag? Hos oss vil du raskt kunne bidra med å utgjøre en forskjell. Du vil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen!

Fagmiljø

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling.

Det grønne skiftet vil få mye å si for arealbruk og håndtering av natur, og vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig naturforvalter eller økolog som har solid kunnskap om arealplanlegging etter plan- og bygningsloven.

Du vil jobbe med et vidt spekter av utfordringer og problemstillinger både innenfor arealplanlegging og oppdrag som omfatter naturregnskap og kompensering/restaurering av natur vil være én mulighet.

Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver. Kompetanseutvikling er viktig for oss og du vil få muligheten til å utvikle deg gjennom et sterkt faglig nettverk.

Vi ser for oss at dine viktigste arbeidsoppgaver kan blant annet være:

 • Utarbeide og lede utforming av arealplaner etter plan- og bygningsloven
 • Bistand og oppdragsledelse innen oppdrag som omfatter arealregnskap, naturregnskap, naturkompensasjon og restaurering.

Kvalifikasjoner

 • Mastergrad innenfor naturforvaltning, økologi eller tilsvarende
 • Minimum 5 års praktisk erfaring med arealplanlegging
 • God muntlig og skriftlig framstillingsevne på norsk
 • Kjennskap til GIS
 • Har gode lederevner

Det er en stor fordel om du har erfaring fra kommunal planlegging.

For å lykkes i rollen må du være initiativrik, ansvarsbevisst og god til å motivere og utvikle dyktige medarbeidere. Du liker å lede oppdrag og evner til å bygge relasjoner internt og eksternt på tvers av fag.

Du har høyere utdannelse innenfor naturforvaltning, økologi eller tilsvarende fra universitet/høgskole og solid kunnskap og erfaring innen arealplanlegging. Du har forretnings- og markedsforståelse. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

Personlig egenskaper

 • Du er ansvarsfull
 • Du er løsningsorientert
 • Du har gode samarbeidsevner

I tillegg til overnevnte egenskaper, ser vi for oss at du i tillegg har følgende egenskaper

 • God evne til lå lede og selv-ledelse
 • God evne til å formidle fag til både kollegaer, kunder og i oppdrag

Vi tilbyr/hvorfor skal du jobbe i Asplan Viak?

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. I tillegg går en signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å kunne få realisert gode idéer.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist31. august 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Per Gerhard Ihlen

Fagansvarlig naturmangfold

Kari Skogstad Norddal

Regionleder Midt og Nord

Espen Evensen Reinfjord

Regionleder Sør

Per Einar Saxegaard

Regionleder Øst


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.