Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Museumsverter /formidlere 

Vil du jobbe med publikumsmottak og/eller formidling av spennende historie?

Statens vegvesen Fåberg14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Morten Reiten

Leder for formidling og drift

+47 986 89 898

Norsk vegmuseum søker flere dyktige museumsverter og formidlere for sommeren 2024. Stillingsprosenter vil variere og stillingene innebærer helgearbeid. Som museumsvert/formidler jobber du etter fastsatt vaktplan i perioden juni, juli og august. For noen av stillingene er det mulig med opplæring og oppstart allerede i mars, og noen av stillingene vil ha mulighet til forlengelse til november. Arbeidssted er Norsk vegmuseum på Hunderfossen.

Arbeidsoppgaver

Mottak av publikum og informere om museets tilbud i resepsjoner/publikumsområder samt betjening av kasse og salg i museumsbutikk.

Formidling og omvisninger på våre bemannede lokasjoner Mobil bensinstasjon, Diplom-Is kiosk, Norsk fjellsprengningsmuseum, Norsk kjøretøyhistorisk museum, Blindheimsvik landhandel og Høydalsmo vegstasjon (se www.vegmuseum.no for mer informasjon om vårt tilbud og våre lokasjoner).

Vi ser etter sommeransatte som er:

  • Serviceinnstilt, utadvendt og glad i å møte og snakke med publikum
  • Ansvarsbevisst og pålitelig
  • Selvstendig, men også god til å samarbeide med andre
  • Interessert i historie og/eller museumsfag
  • For noen av stillingene er det en fordel med kunnskap om kjøretøy, anleggsarbeid og/eller praktiske/tekniske/mekaniske fag.

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Kvalifikasjonskrav:

  • Du må fylle 18 år før oppstart
  • Du må beherske norsk og engelsk, gjerne også et tredje språk.
  • Erfaring fra relevant praktisk arbeid er ønskelig ved noen av formidlingsarenaene
  • For noen av stillingene kreves førerkort kl B og manuelt gir

Annet om stillingen

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Vi ber om at du registrerer din utdanning og yrkeserfaring i Jobbnorge. Vi ber også om at du vedlegger relevante vitnemål, attester og CV.

Har du spørsmål ifm utfyllingen av elektronisk CV, kan du kontakte kundeservice hos Jobbnorge på e-post: kundeservice@jobbnorge.no eller ringe på telefon +47 755 42 220.

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Om Norsk vegmuseum

Norsk vegmuseum er et av Norges største teknisk-industrielle museum. Museet har 4000 kvadratmeter innendørs utstillinger med vei- og kjøretøyhistorie, et stort friluftsmuseum med en mengde bygninger og anleggsmaskiner og en unik tunnel som viser norsk fjellsprengningshistorie. Museet har et moderne, nasjonalt trafikksikkerhetssenter. Vi er nærmeste nabo til Hunderfossen Familiepark nord i Lillehammer, og har ca. 80.000 besøkende i året. Museet eies og drives av Statens vegvesen og har et nasjonalt ansvar for norsk veg- og trafikkhistorie.

Vil du vite mer om stillingene kan du kontakte leder for formidling og drift, Morten Reiten, mobil +47 986 89 898

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Morten Reiten

Leder for formidling og drift


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.