Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Miljørådgiver forurenset grunn

Som vår nye kollega vil du være en allsidig miljørådgiver på forurenset grunn i prosjekter og ut mot kunder

RambøllFlere lokasjoner10. desember 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Jan Rukke

Avdelingsleder Ytre miljø

+47 932 24 813

Ingunn Kristin Forfang

Seksjonsleder Ytre miljø

Har du et stort engasjement for bærekraft og å bidra til et bedre miljø? Ønsker du å gjennomføre undersøkelser av forurenset grunn og vurdere nødvendige tiltak for å sikre miljø og helse innen bygg-, industri- og transportprosjekter?

Hvis du synes at dette høres ut som deg kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i vår avdeling Ytre miljø som vår nye miljørådgiver, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye kollega vil du være en allsidig miljørådgiver på forurenset grunn i prosjekter og ut mot kunder. Oppgavene består i rådgivning, feltarbeid, utarbeide miljøtekniske rapporter, rådgi prosjekteringsgrupper i flerfaglige prosjekter, samt kundekontakt og markedsarbeid. Det er ønskelig med geokjemisk bakgrunn fra studier eller arbeid.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Miljørådgivning innenfor prøvetakingsstrategier, miljørisikovurderinger og tiltaksløsninger for forurenset grunn
 • Oppfølging av forurenset grunn og vann i anleggsgjennomføringen
 • Bistand inn på andre fagområdet som f.eks. miljøkartlegging av bygningsmaterialer
 • Bidra i arbeidet med å digitalisere innsamling, lagring og framstilling av data om forurenset grunn

Teamet ditt

Du vil være del av vår avdeling Ytre miljø enten i Trondheim, Bergen eller Kristiansand.

Som vår nye miljørådgiver blir du en del av et ungt og inkluderende arbeidsmiljø som jobber med flere ulike miljøfagområder. Du vil komme inn i et engasjert fagmiljø i vekst, som i dag teller 27 medarbeidere. Vi er opptatt av faglig utvikling, sosialt samhold og at arbeidsplassen tilpasses dine behov og ønsker. Våre ansatte jobber tverrfaglig i store og små prosjekter, nasjonalt og lokalt. Vi er opptatt av teknologi og utvikler effektive verktøy for å støtte våre arbeidsprosesser. Begynner du hos oss, vil du få din egen fadder og din nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din.

I både Kristiansand, Bergen og Trondheim sitter vi i helt nye, flotte lokaler. Kontorene har BREEAM NOR Excellent-standard og god tilgang på offentlig transport og sykkelfasiliteter. Vi arranger jevnlig sosiale aktiviteter og har et variert aktivitetstilbud som blant annet inkluderer brattkort, våtkort, skikurs, turer, idrettsarrangementer og sosiale arrangementer som bidrar til et godt miljø på tvers av fag og avdelinger.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Master eller sivilingeniør innenfor naturfaglige studier
 • Fortrinnsvis 2-5 års erfaring, men også nyutdannede innen fagområder som rådgivning, myndighet eller entreprenør.
 • Evne til å ta helhetlig ansvar for prosjektene og kunne arbeide selvstendig så vel som sammen med andre
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Førerkort klasse B

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksitid og gode løsninger for hjemmekontor
 • Et internasjonalt fagmiljø

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Har du spørsmål?

Kontakt: Jan Rukke, avdelingsleder Ytre miljø, +47 932 24 813 eller Ingunn Kristin Forfang, seksjonsleder Ytre miljø, +47 975 63 794

Søknadsfrist: 10.12.2023

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist10. desember 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Jan Rukke

Avdelingsleder Ytre miljø

Ingunn Kristin Forfang

Seksjonsleder Ytre miljø


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!