Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Miljørådgiver

Bli en del av et dynamisk team!

Asplan ViakArendal22. september 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Christina Hurtig

Gruppeleder Vann og miljø

+47 917 96 720

Jon Øystein Dalsmo

Regionleder Sør

For oss er det viktig å trives i jobben. Vi er stolt av våre ansatte og hva vi oppnår. Som et av landets ledende konsulent selskap innen rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma ser vi nå etter en miljørådgiver til vårt kontor i Arendal.

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig miljørådgiver til vårt kontor i Arendal som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe på 13 stykker som jobber tverrfaglig med mange spennende prosjekter i hele bredden innenfor vannforsyning, avløp, overvann, vannmiljø, grunnforurensning og avfallshåndtering. Du får være med å styrke gruppen innenfor miljøfaglige oppgaver og vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.

Arbeidsoppgaver vil avhenge av kompetanse og interesser:

 • Rådgivning innen miljøfag:
  • Avfallshåndtering
  • Forurenset grunn og miljøgeologi
  • Sedimentvurderinger
  • Miljøkartlegging og ombrukskartlegging av bygg
  • Miljøovervåkning av deponi og vassdrag
  • Overvannshåndtering og rensing av forurenset overvann
  • Miljøplaner og miljøoppfølging ved bygg- og anleggsprosjekter
  • Vurdering av syredannede bergarter
 • Feltbefaringer og prøveuttak i felt
 • Prosjekterings- og fagansvar i tverrfaglige prosjekter
 • Prosjektledelse

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse på master eller bachelornivå (miljøfag/miljøgeologi/hydrogeologi/naturforvaltning/biolog eller lignende), gjerne med noen års erfaring innenfor miljørådgivning/miljøoppfølging. Du har gjerne erfaring fra feltarbeid og prøvetaking, GIS og Breeam Infrastruktur. God kjennskap til norsk miljølovgivning med tilhørende veiledere er ønskelig. Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig er essensielt.

For å lykkes i rollen må du være positiv og engasjert. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner til å bygge relasjoner internt og eksternt på tvers av fag. Du er selvstendig og trives med høy grad av frihet under eget ansvar.

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist22. september 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Christina Hurtig

Gruppeleder Vann og miljø

Jon Øystein Dalsmo

Regionleder Sør


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.