Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Microsoft utvikler /integrator

Et sterkt kompetansemiljø innen IT og innovasjon som gir mulighet til faglig og personlig utvikling!

ArkivverketFlere lokasjoner21. april 2024
Søk her

Kontaktperson

Sven Bjørn Lilleslåtten

Avdelingsdirektør

+47 911 36 872

Arkivverket skal sikre, bevare og tilgjengeliggjøre arkiver fra offentlig sektor, og da trenger vi stabile og gode IT-systemer. Vi har allerede gått over 1PB på disk i dag, magasinene våre er fulle av data som skal digitaliseres og vi skal ta imot enorme mengder digitale arkiver i tiden fremover. Derfor har vi også bruk for mange tech-hoder.

Om stillingen

Dette er en nyopprettet stilling som skal støtte Arkivverket i avansert bruk av Microsoft teknologi i tillegg til tilpasning og scripting av verktøy som Jira, Confluence og enkle nettløsninger.

Du vil jobbe tett på brukerne for å avklare behov, finne de riktige verktøyene og tilpasse de riktige plattformene. Det jobbes med blant annet Microsoft Power plattformer for «low code» og «no code». Målet er å gjøre avanserte brukere mer selvhjulpne.

For mer komplekse løsninger vil det være nødvendig å selv utvikle, eller tilpasse applikasjoner. Til dette vil du jobbe sammen med resten av utviklingsmiljøet i Arkivverket.

I denne rollen vil du ha et viktig bidrag til automatisering av typiske driftsoppgaver som tilgangsadministrasjon, AD vedlikehold og tilpasninger i ulike deployment løsninger.

Du vil bli del av et team som har hovedfokus på å fjerne hindringer for å gjøre arbeidshverdagen lettere.

Vi ser etter deg som er...

… nysgjerrig i å utforske ny teknologi
… opptatt av læring, utvikling og kompetansedeling
… ikke redd for å gjøre ting selv og sammen med andre
… opptatt av forbedring og framdrift
… av oppfatningen at manuelle rutiner og prosesser hører fortiden til

Din backgrunn og erfaring:

  • Du har relevant høyere utdanning. Relevant kompetanse og erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
  • Du har minimum 2 års erfaring med klientutvikling, web- og / eller skyutvikling.
  • Du har erfaring med erfaring med Microsoft teknologi, herunder .Net

Vårt IT-miljø

Avdelingen ITtjenester er ansvarlig for drift og forvaltning av Arkivverkets IKT-miljø.Vårt mål er å ha en sikker og stabil plattform som er enkel å drifte. For å få til dette må vi kunne dekke forskjellige fagområder. Ingen kan alt, men sammen stiller vi sterke!

IT-miljøet i Arkivverket har i hovedsak bestått av en god miks med mye Linux og noe Windows, både fysisk og virtuelt. Nå er vi imidlertid godt i gang med ny plattform, som bygges rundt prinsipper som Zero trust, infrastruktur som kode og som er uavhengig av hvor tjenesten produseres.

Vi har et lokalt miljø bestående av en hyperkonvergert plattform med S3 kompatibel lagring, og Azure som skyplattform. Kontorstøtte-plattformen er i hovedsak på Microsoft 365, med Teams og SharePoint som sentrale samhandlingsverktøy.

https://www.arkivverket.no/om-oss/ledige-stillinger/mot-teknologene-vare

Vi tilbyr

Vi bygger et sterkt kompetansemiljø innen innovasjon og It som gir muligheter for faglig utvikling. Fleksibel arbeidstid, sommertid/vintertid, gode velferdsordninger og mulighet for trening i arbeidstiden, samt medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger, Statens pensjonskasse. Fra lønnen trekkes 2% innskudd til Statens pensjonskasse.

Konkurransedyktig lønn, avhengig av kompetanse, utdanning og erfaring. Vi er plassert i ulike steder i landet. Arbeidssted for denne stillingen vil være i Oslo eller Trondheim.

Vi oppfordrer

I Arkivverket tror vi at vi utvikler de beste løsningene når vi får inn ulike perspektiver og erfaringer. Vårt mål er å speile hele spekteret av samfunnet vi tjener. Derfor oppmuntrer vi alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne, kjønnsidentitet, seksuell orientering, religion, eller etnisk tilhørighet. Vi jobber aktivt for å skape et arbeidsmiljø hvor alle har like muligheter, og vi forplikter oss til å tilrettelegge arbeidsforholdene for å møte dine behov.

Har du behov for tilrettelegging, ta gjerne kontakt med HR@arkivverket.no om du har spørsmål om dette.

Til informasjon

For mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte avdelingsdirektør Sven Bjørn Lilleslåtten, telefon 911 36 872.

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, jf. offentlighetsloven § 25. Søkerne vil bli varslet om dette i forkant.

Stillingsinfo

Frist21. april 2024

Kontaktperson

Sven Bjørn Lilleslåtten

Avdelingsdirektør


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Arkivverket

Arkivene er nasjonens hukommelse. Det handler om vår gamle historie og om nyere samfunnsdokumentasjon. Hva skjedde i min sak? Hvorfor fattet staten akkurat den beslutningen? Dette må alle ha tilgang til, det er en del av rettssikkerheten, og derfor jobber vi med å digitalisere våre enorme datamengder.

Arkivverket er øverste arkivmyndighet i Norge. Vi fører tilsyn med offentlige arkiv, vi veileder, vi iverksetter arkivpolitikken og vi utvikler verdens første digitale plattform for bevaring og tilgjengeliggjøring av historiske data.

For mer informasjon se www.arkivverket.no.