Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Mekaniske fagarbeidere

AibelHaugesund23. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Geir Olav Jentoft

Seksjonsleder

geir-olav.jentoft@aibel.com

Bli en del av pinonerene i energiomstillingen og arbeid på noen av de viktigste prosjektene innen olje, gass og havvind. Er du klar for utfordringen?Vi ser nå etter engasjerte fagarbeidere i hele Norge, som driver våre prosjekter frem i den pågående energiomstillingen

Hvem søker vi?For at vi skal lykkes med våre prosjekter ser vi etter deg som er en dyktig fagarbeider innen fagene:

  • Industrirørlegger
  • Industrimekaniker
  • Platearbeider

Ønskede kvalifikasjonerHos oss vil du være med på å bygge fremtidens Norge gjennom våre viktige kontrakter. Vi ser etter deg med:

  • Fagbrev
  • Lang erfaring kan kompensere for manglende fagbrev
  • Ønskelig med godkjente kurs innen fallsikring, flensetrekking, GSK og traverskran
  • Erfaring med trykktesting

Hvem er du?Vi søker fagarbeidere som ser løsninger der andre ser utfordringer. For oss er det viktig at du er stolt over faget ditt og ønsker å være med på vår spennende utvikling.

  • Vi ser etter deg som er selvstendig, nøyaktig og effektiv i dittt arbeid
  • Du har et stort fokus på HMS
  • Du har gode holdninger og etterlever våre verdier

Bli vår kollega:Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. I tillegg har velferdsklubbene våre et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.Verdigrunnlaget vårt er “We Care” - vi skal være ansvarlige, visjonærer, åpne og fleksible. Verdiene gjenspeiler holdningene vi har på jobb og setter standarden for hvordan vi arbeider for å nå målene våre. Vi verdsetter inkludering, likestilling og mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn og etnisk bakgrunn.Vår overordnede strategi er å gradvis utvikle vår virksomhet fra olje og gass over mot fornybare løsninger. Fordi vi ser på vårt samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Senior Manager Geir Olav Jentoft

Arbeidssted: Hele Norge på våre prosjekterSøknadsfrist: 16.04.2023

Stillingsinfo

Frist23. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Geir Olav Jentoft

Seksjonsleder


Industrier

Industri og produksjon

Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.