Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Medarbeider applikasjonsdrift - SCADA

Bli en del av Statnett og gjør en forskjell!

StatnettOslo25. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Lisa Pahapill

Rådgiver

lisa.pahapill@dfind.no

Vi ønsker å styrke vår avdeling innen vårt driftskontrollsystem e-terra. Sammen med teamet vil du være med på å ivareta tilgjengeligheten og delta i kontinuerlige forbedringer og oppgraderinger av systemet. En del av stillingen vil også innebære å følge opp og utvikle nasjonale og internasjonale leverandørforhold. Vi benytter oss av driftskontrollsystemet SCADA og jobber mye med teknologier som AD, Kafka, Kubernetes, Splunk, Windows server, Oracle, SCCM, Java og Gitlab.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med drift og som har bakgrunn i å feilsøke og løse problemer i produksjonsmiljøer. Du har gjerne jobbet med applikasjoner, integrasjoner eller drift slik at du har en overordnet forståelse for dataflyter og hvordan applikasjoner henger sammen og kan støtte opp mot forskjellige forretningsområder. Det er et stort pluss om du har jobbet med de teknologiene vi benytter oss av. Hvis du i tillegg har en bakgrunn eller en ekstra interesse i elkraft så er vi spesielt interessert i å prate med deg!

Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med utfordrende og komplekse problemstillinger i et spennende teknisk miljø der drivkraft og innovasjon står sterkt! Du vil bli en del av en hyggelig og sosial gjeng som engasjerer seg for faget sitt - hos oss er det lav terskel for å dele av egen kunnskap. Vi vet hvor viktig det er å tilrettelegge for personlig og faglig utvikling for deg som ansatt, og derfor er dette et stort fokus i Statnett. Samtidig er vi opptatte av å fremme en god balanse mellom jobb og fritid, sånn at du kan yte ditt beste både på jobb og ellers i livet.

Vi ønsker å fremme mangfold og oppfordrer deg derfor til å søke på stillingen uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevner. For å tiltre denne rollen hos oss må du kunne sikkerhetsklareres.

Interessert i stillingen? Ta kontakt med rådgiver Lisa Pahapill på e-post lisa.pahapill@dfind.no eller telefon 41229987

Stillingsinfo

Frist25. august 2023

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statnett

Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen i Norge døgnet rundt hele året. Det gjør vi ved å utvikle og drifte strømnettet slik at det møter alle krav fra samfunnet rundt oss. Vi leverer et robust og effektivt strømnett som er avgjørende for at vi når Norges klimamål, og bærekraftig verdiskapning for våre kunder og samfunnet.

Visjonen vår:

Statnett er sentral i den grønne omstillingen i dag og for kommende generasjoner. Sikker og robust strømforsyning skaper grobunn for gode liv og bærekraftig verdiskaping

Våre verdier skal være rettesnor for våre handlinger, hvordan vi samarbeider og våre valg

  • Vi leverer effektivt på prioriterte oppgaver, med riktig tempo og kvalitet, og hele veien ut
  • Vi har mot til å prioritere og forenkle, til å gi tillit og til å tenke nytt
  • Vi gjør det sammen for effektiv samhandling, for å bygge relasjoner og deler

Hvorfor skal du velge å jobbe i Statnett?

  • Vi setter helse, miljø og sikkerhet foran alt
  • Vi forvalter landets viktigste infrastruktur
  • Vi er opptatt av å skape interne karriereveier og utvikle våre medarbeidere
  • Vi legger til rette for god balanse mellom jobb og fritid

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.