Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Mechanical operators

Vil du være med oss i kraft- og energiløftet i Nord-Norge?

AibelHammerfest30. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Geir Olav Jentoft

Avdelingsleder

geir-olav.jentoft@aibel.com

Nå ser vi etter dyktige fagarbeidere innen mekaniske fag, både på land og offshore. I Aibel får du muligheten til å utvikle karrieren din innenfor energibransjen. Vi kaller oss Engineering Pioneers. Uansett hvilken jobb vi har, så angriper vi den med kreativitet, kvalitet og nysgjerrighet og et driv etter å finne nye og bedre løsninger.

Vi ser etter operatører innen mekaniske fag som kan bidra i Aibels mange varierte prosjekter i Nord-Norge. Du vil få mulighet til å jobbe i rotasjon både på land og offshore, og ta del i Aibels satsing på digitalisering, som skaper interessante arbeidsdager med smarte løsninger.

Om stillingen

Som industrimekaniker, platearbeider eller industrirørlegger vil du være med å bygge fremtidens Norge gjennom våre kontrakter som strekker seg fra vedlikehold, modifikasjoner og nye installasjoner både on- og offshore

Kvalifikasjoner

  • Relevant fagbrev
  • Skandinavisk talende

Personlige egenskaper

  • Dyktig, strukturert fagarbeider som ser løsninger der andre ser utfordringer
  • Stort fokus på HMS
  • Gode holdninger og etterlever våre verdier

Bli vår kollega

Aibel tilbyr varierte arbeidsoppgaver. Hos oss har du muligheter til å jobbe på landanlegg eller offshore, og på ulike prosjekter og arbeidssteder. Her kan du bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale.

Operatører i Aibel tas imot av et inkluderende arbeidsmiljø hvor vennskap og kameratskap ofte dannes, og velferdsklubbene har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Vår strategi er å styrke selskapets sterke posisjon innen ulike energisegmenter som havvind, olje og gass og hydrogen. Samtidig forfølger vi alltid nye muligheter. Aibel ser samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning, og derfor er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Vi verdsetter mangfold og jobber målrettet for å sikre inkludering for alle ansatte.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Senior Manager, Geir Olav Jentoft, Geir-olav.jentoft@aibel.com

Arbeidssted: Nord Norge Søknadsfrist: 30.09.2023

Søknader vurderes fortløpende

Stillingsinfo

Frist30. september 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Geir Olav Jentoft

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.