Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Markedssjef Oslo

RambøllOslo2. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg

katrine.johansen@ramboll.no

Vi inviterer deg til å ta i bruk ditt forretningstalent i en stilling hvor du er vår fremste driver for salg og forretningsutvikling mot kunder i byggebransjen i Oslo.

Rambøll har nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste fire årene, og skal jobbe knallhardt for å bli The Partner for Sustainable Change innen 2025. Som Markedssjef Oslo vil du inneha en sentral rolle i dette arbeidet både ved å prioritere kunder og prosjekter, og ved å tilby våre kunder fremtidens innovative og bærekraftige løsninger.

For denne rollen trenger du erfaring fra og kjennskap til markedet, og en proaktiv, uredd og fremoverlent personlighet. Er du vår nye Markedssjef for Oslo? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår enhet for Salg og forretningsutvikling

På Oslo-kontoret er vi et salgsteam der du vil få mange dyktige og gode kollegaer. Vi arbeider også nasjonalt der vi er enda flere som sparrer og utfordrer hverandre. Av kunder har vi også fått høre at vårt salgsteam er ledende i bransjen! Vi tror at det henger sammen med at alle i teamet har ulik faglig bakgrunn, vi er sosiale og vi verdsetter et lærerikt, fleksibelt og åpent arbeidsmiljø. Om du også er en person som liker å dele av din kompetanse, bli utfordret faglig og utvikle din ekspertise, så tror vi at du også vil trives sammen med oss.

Som vår Markedssjef for Oslo blir du en del av enhet for Salg og Forretningsutvikling og rapporterer til Markedssjef Bygg. Markedssjef Oslo vil ha koordineringsansvar for ledere på Oslokontoret og vil prioritere kapasitet for tilbudsledere både i Oslo og nasjonalt. Du vil også delta inn i internasjonal utveksling og bruk av erfaring og innovasjon som utvikles over hele verden. Du vil være en del av en enhet som vil stå i spissen for utvikling av forretningen inn mot det som forventes av våre kunder i fremtiden.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Lede systematisk identifisering og posisjonering
  • Analysere og prioritere mulighetene som finnes i markedet
  • Drive aktiv markedsutvikling
  • Drive utvikling av markedsforståelse i selskapet
  • Bidra til forretningsutvikling som posisjonerer Rambøll inn i fremtiden.
  • Ta eierskap til utvalgte strategiske muligheter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. Du vil få en fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi har felles fagløft gjennom samlinger og fagdager. Det sosiale livet på kontoret ivaretas av våre humørgrupper.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Høyere utdannelse
  • Minimum 5 års erfaring fra bransjerelatert virksomhet

I denne rollen vil det være en fordel om du også har et vinnerinstinkt og en genuin interesse for forretningsutvikling som utfordrer status quo for å bidra til å posisjonere Rambøll for fremtiden.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad, karakterutskrift og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 21.05.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Katrine Johansen, Markedssjef Bygg på tlf. +47 93 44 44 03 eller send e-post til katrine.johansen@ramboll.no for spørsmål om stillingen.

Stillingsinfo

Frist2. juni 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!