Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Markedssjef

Ønsker du å drive forretningsutvikling i byggebransjen i Østlandsområdet?

RambøllDrammen14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg

katrine.johansen@ramboll.no

Ønsker du en sentral rolle i at Rambøll blir en foretrukken partner for bærekraftig endring? Trigges du av å koble personer sammen på tvers av fagkompetanse for å levere de beste prosjektene?

Som vår nye Markedssjef vil du inneha en sentral rolle i dette arbeidet ved å prioritere kunder, prosjekter og jobbe for å utnytte den kompetansen vi har i Rambøll best mulig. Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten.

Din nye stilling

Som vår Markedssjef for Øst blir du en del av Rambølls enhet for Salg og Forretningsutvikling og rapporterer til Markedssjef Bygg. Markedssjef Øst vil ha koordineringsansvar for ledere på alle kontorene i Øst, og du vil prioritere hvilke prosjekter vi skal gå for i regionen. Du vil også delta inn i internasjonal utveksling og bruk av erfaring og innovasjon som utvikles over hele verden. Du vil være en del av en enhet som vil stå i spissen for utvikling av forretningen inn mot det som forventes av våre kunder i fremtiden.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Lede systematisk identifisering og posisjonering
 • Analysere og prioritere mulighetene som finnes i markedet
 • Drive aktiv markedsutvikling
 • Drive utvikling av markedsforståelse i selskapet
 • Bidra til forretningsutvikling som posisjonerer Rambøll inn i fremtiden.
 • Ta eierskap til utvalgte strategiske muligheter
 • Lede utvalgte strategiske tilbud

Teamet ditt

I Oslo og Øst er vi et salgsteam der du vil få mange dyktige og gode kollegaer. Vi arbeider også nasjonalt der vi er enda flere som sparrer og utfordrer hverandre. Av kunder har vi også fått høre at vårt salgsteam er ledende i bransjen! Vi tror at det henger sammen med at alle i teamet har ulik faglig bakgrunn, vi er sosiale og vi verdsetter et lærerikt, fleksibelt og åpent arbeidsmiljø. Om du også er en person som liker å dele av din kompetanse, bli utfordret faglig og utvikle din ekspertise, så tror vi at du også vil trives sammen med oss.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Høyere utdannelse
 • Minimum 5 års erfaring fra bransjerelatert virksomhet
 • God kjennskap til markedet og byggebransjen i Østlandsområdet
 • Proaktiv arbeidsstil

I denne rollen vil det være en fordel om du også har et vinnerinstinkt og en genuin interesse for forretningsutvikling som utfordrer status quo for å bidra til å posisjonere Rambøll for fremtiden.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Et svært godt arbeidsmiljø på avdelingen

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Frist: 14.01.2024

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Katrine Johansen, Markedssjef Bygg på tlf. +47 934 44 403 eller send e-post til katrine.johansen@ramboll.no for spørsmål om stillingen.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Katrine Johansen

Markedssjef Bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!