Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Manager og prosjektleder

Vil du lede store utviklingsprosjekter?

NetcompanyOslo og Trondheim28. desember 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Marcus Andersen

Senior Talent Acquisition Consultant

+47 472 43 905

Stine Fagerholt

Senior Talent Acquisition Consultant

Nøkkelord

ProsjektlederLedelseITSystemutvikling

Har du erfaring med å lede IT-prosjekter, og har lyst til å levere de mest samfunnskritiske og banebrytende IT-løsningene i Norge? Da er større du kanskje vår nye kollega i rollen som Manager og prosjektleder i Netcompany. Vi søker flere prosjetledere både til våre kontorer i Oslo og Trondheim!

Netcompany

Netcompany er et ledende teknologiselskap dedikert til å forme den digitale fremtiden i Norge. Vi er kjent for vår innovative tilnærming for å levere skreddersydde løsninger som transformerer virksomheter.

Vi leverer vi IT-løsninger til både offentlig og privat sektor. I vår offentlige portefølje leverer vi kritiske løsninger til Norge i et agilt og strategisk samarbeid med våre kunder. Av eksempler kan vi nevne DigiBarnevern og digitalisering av Statens Legemiddelverk. Vi er opptatt av å levere verdiskapende prosjekter som former samfunnet vi lever i. Derfor trenger vi mennesker som har erfaring og kompetanse til å lede prosjekter i mål.

Managerrollen i Netcompany

Managere er noen av de viktigste spillerene når det gjelder leveranser. Som manager i Netcompany har du en rolle som innebærer å være bindeleddet mellom forretningsstrategien, kunder og ansatte. Ditt ansvar inkluderer blant annet å lede store IT-leveranser, sikre kvalitet og fremdrift, samt veilede og ta strategiske beslutninger knyttet til metode og behov. Du vil jobbe med en rekke ulike teknologier for å levere skreddersydde løsninger til kunder.

Hva skiller managerrollen i Netcompany fra andre selskaper?

Det er bredden som Manager i Netcompany som gjør rollen spennende og unik. Du får muligheten til å jobbe med ulike prosjekter og teknologier, samtidig som du spiller en avgjørende rolle i å styre prosjekter mot leveranse. Gjennom råvdgivning til kunder og veiledning av teammedlemmer, bidrar du til å forme både teknologiske løsninger og fremtidig ledelse i selskapet.

Hvem er du?

Vi leter etter en kandidater med ferdigheter innen prosjektledelse, med hovedvekt på gjennomføring av utviklingsprosjekter. Med 6-10 års erfaring som leder vil du være nøkkelpersonen som styrer våre prosjekter fra konsept til fullføring. Din kompetanse i å håndtere ulike ansvarsområder og levere målbare resultater er avgjørende. Vi søker mennesker som forstår at suksessen til et prosjekt ikke bare avhenger

Vil du bli med på laget?

Hvis du vil komme i en eventuell prosess med Netcompany, eller bare vite mer om stillingen som Manager, kan du ta direkte kontakt med to veldig hyggelige Netcompany folk.

  • Senior Talent Acquisition Consultant, Marcus Andersen.
    +47 472 43 905
  • Senior Talent Acquisition Consultant, Stine Fagerholt.
    +47 994 52 829

Søknadsfrist: Snarest

Se utfyllende stillingsannonse på våre nettsider: https://netcompany.com/job/2018-171

Stillingsinfo

Frist28. desember 2023

Kontaktpersoner

Marcus Andersen

Senior Talent Acquisition Consultant

Stine Fagerholt

Senior Talent Acquisition Consultant


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Netcompany

What guides us is a core belief that technology makes a real and positive difference to societies, businesses, the environment, and our common future – if done right.

By leveraging technology and digitalisation responsibly, it is Netcompany’s purpose to contribute to a modern and mature Europe that prioritises democracy, justice, transparency, and social security. Our goal is to empower societies and citizens of Europe to stand independently and strongly, and to lead the way in shaping a better future for all.

If we do it right, we will hand over a society to our coming generations that both we and they can be proud of. A society where innovation, growth, welfare, sustainability, and political stability go hand in hand.