Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Management Graduate

Er du nyutdannet og brenner for både teknologi og business?

Intility ASOslo2. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Pia Osmundsen Nilsen

Talent Coordinator

pia.osmundsen.nilsen@intility.no

Helena Ruud Gundersen

Head of Talent Management & HR

Nøkkelord

GraduateTechnologyTraineeManagementIT AdvisoryTeknologi

Ønsker du å jobbe med en tjeneste du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av Intility gjennom Intility Graduate Program.

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Vårt Graduate-program er perfekt for deg som er nyutdannet med mastergrad innenfor ingeniørfag, jus og/eller økonomi og administrasjon. Hos oss vil du bli med i et fellesskap av høyt motiverte og engasjerte kolleger som brenner for det vi driver med: nemlig å skape og utvikle teknologiske løsninger som betyr noe.

Du blir fast ansatt fra dag én, men selve programmet har en varighet på 18 måneder. I Intility vil få jobbe tett på teknologi og bli en del av et tverrfaglig miljø der kunnskapsdeling står i fokus. Gjennom programmet vil du få verdifull erfaring og inngående kunnskap om selskapet og teknologi. Du får prøve deg fra dag én som et fullverdig medlem av Intility-teamet, og få god hjelp fra hyggelige og dyktige kollegaer.

Graduate-programmet i Intility er fleksibelt, og vi vil sammen finne ut av hvordan akkurat din vei vil se ut. Du vil få muligheten til å jobbe innenfor områder som for eksempel service level management, prosjektledelse, rådgivning, dataanalyse og CRM, samtidig som du får ta relevante kurs og sertifiseringer.

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, initiativrik, og er villig til å jobbe hardt for å bli en sentral ressurs i videreutviklingen av Intility. Riktig person for stillingen ser muligheter fremfor problemer og drives av å hele tiden prøve å forbedre og utvikle virksomheten sammen med dyktige kollegaer. Her er det ingen spisse albuer – vi ønsker rett og slett bare å bygge de beste løsningene, samtidig som vi har det gøy sammen.

Vi ser etter deg som:

 • Har mastergrad innenfor ingeniørfag, jus og/eller økonomi og administrasjon og er klar for oppstart august 2024
 • Har gode kommunikasjonsevner i et skandinavisk språk, og engelsk
 • Har gode analytiske egenskaper og forretningsforståelse
 • Inspireres av hva digitalisering betyr for selskapers produktivitet og konkurransekraft
 • Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
 • Liker organisering og planlegging fordi det gjør hverdagen så mye enklere
 • Evner å få med deg andre for å løse utfordringer
 • Blir motivert når du får en arbeidsoppgave du ikke helt vet hvordan du skal løse
 • Ønsker å være med på å skape noe og få noe mer ut av din arbeidskarriere

Hos oss:

 • Representerer du et konsept du er stolt av
 • Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
 • Betyr det noe at du kommer på jobb fordi vi er avhengig av din kunnskap
 • Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb
 • Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy (samlinger, kurs og sertifiseringer)
 • Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale happenings

I Intility skal alle ansatte trives på jobb sammen med hverandre. Her får du en ekstra ferieuke i året (til sammen seks uker ferie). Vi har ulike treningsgrupper som løpegruppe med profesjonell løpetrener og fotballag i bedriftsligaen, og årlig samles rundt 50 deltakere på fotballcup i Lillehammer. I helgene drar vi på fotballkamp på Intility Arena, eller på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort eller i Kragerø. Det arrangeres sosiale happenings gjennom hele året, alt fra lønningspils, spillkveld og julebord, til ski-weekend. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Vi søker nå Graduates med oppstart i 2024.

Virker dette som et sted for deg? Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra vgs. og høyere utdanning som vedlegg.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Arbeidssted: Schweigaards gate 39, 0191 OSLO

Stillingsinfo

Frist2. oktober 2023

Kontaktpersoner

Pia Osmundsen Nilsen

Talent Coordinator

Helena Ruud Gundersen

Head of Talent Management & HR


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Intility AS

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden.

Vi består av over 500 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper.

Vi jobber for å skape noe som er større enn summen av den enkelte, og sammen leverer vi en IT-plattform i verdensklasse.