Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Lysdesigner

Er du våre nye Lysdesigner i Henning Larsen Norge?

RambøllOslo10. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Solveig Anette Erdahl

Avdelingsleder Arkitektur og Lysdesign

solveig.erdahl@henninglarsen.com

Nøkkelord

LysdesignerSenior LysdesignerProsjektlederDesigner

Vi styrker oss og søker flere dyktige Lysdesignere med på laget. Vil du være med på utviklingen av fremtidens steder, byer og bygningsmiljøer sammen med kollegaer med høye ambisjoner innenfor lysdesign, arkitekturkvalitet og bærekraft?

Vil du samarbeide med høyt kompetente, engasjerte og kreative lysdesignere, arkitekter og rådgivere i et tverrfaglig miljø?

Henning Larsen mener at høye fagambisjoner, god lysdesign og arkitektonisk kvalitet i kombinasjon med riktig by – og stedsutvikling, er en forutsetning for å skape gode samfunn, opplevelse og omgivelser.

Vi søker Lysdesignere som vil være med på vår videre «reise», som har solid erfaring og bred kompetanse og som kan bidra til å styrke Henning Larsens posisjon innenfor den videre samfunnsutviklingen både i Norge og globalt.

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter og høye ambisjoner på bærekraft. Vårt mål er å skape og utvikle levende, bærekraftige omgivelser, steder, bygninger og byer som får varig verdi både for brukerne, for samfunnet og kulturen de er en del av.

Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 i Danmark, og har omkring 220 ansatte i Norge og 700 ansatte globalt. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen og arbeider etter en felles, strategisk bærekraftvisjon: «Close the gap».

Om stillingen

I Henning Larsen Norge blir du en del av Arkitektavdelingen i Oslo som består av både Lysdesignere, Arkitekter og Interiørarkitekter. Vi har Designstudio i Kongens gate sammen med avdelingene for Landskapsarkitektur og Plan- og Urbanisme, i tillegg til arbeidsplasser (free seating) sammen med øvrige fagområder i Henning Larsen og Rambøll på Harbitz Torg og i Drammen..

Dine viktigste oppgaver Henning Larsen har utviklet en egen, dialogbasert designmetodikk som gjennomføres i alle våre oppdrag og sikrer kvalitet.

Som senior Lysdesigner vil du få en variert og allsidig arbeidshverdag både gjennom selvstendige designoppgaver og prosjekter. Vi arbeider både for eksterne kunder, for Rambøll, samt i Henning Larsens prosjekter og designorganisasjon, lokalt som globalt. Du vil jobbe tett med alle våre fagområder i Henning Larsen som Ark, Iark, Lark, Plan og Urbanisme og ha rollen som senior Lysdesigner og oppdragsansvarlig for eget fagområde.

Du vil få ansvar i hele verdikjeden, fra kundekontakt og tilbudsarbeid, konseptutvikling, design og prosjektering, til oppfølging til ferdig prosjekt. Du blir en del av et profesjonelt miljø, og kan bidra i fagnettverk og til utviklingen av vårt kompetanse- og fagmiljø i selskapet.

Høres dette ut som spennende muligheter? Da oppfordres du til å søke.

Hvem søker vi?

Vi ser for oss at du:

 • Er løsningsorientert, fleksibel og nysgjerrig, og har svært gode samarbeidsevner.
 • Kan formidle, dele kunnskap og liker å jobbe både selvstendig og i team.
 • Har sterke designferdigheter, god tverrfaglig forståelse og allsidig erfaring som Lysdesigner.
 • Har oppnådd gode resultater.
 • Evner å opparbeide kunderelasjoner og se nye markedsmuligheter.
 • Aktivt deltar i utviklingen av Henning Larsen og bidrar til å sikre vekst og kvalitet.
 • Snakker og skriver godt på norsk og engelsk, og behersker relevante, digitale prosjekteringsverktøy og visualiseringsvektøy.
 • Har høyere utdannelse innenfor Lysdesign, og minst 6 års relevant erfaring.

Hva vi tilbyr

 • Et profesjonelt og tverrfaglig arbeidsmiljø med stort fagnettverk og gode utviklingsmuligheter.
 • Engasjerte, dyktige og høyt kompetente kollegaer
 • Mulighet til å påvirke samfunnet og dine omgivelser gjennom nasjonale og globale prosjekter med høye miljøambisjoner, innovative løsninger samt Lysdesign og Arkitektur i verdensklasse.
 • Faglige utvikling. Din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess
 • Konkurransedyktige betingelser.

Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp søknad, referanser, Cv, Portfolio og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende. Søknadsfrist: 10.01.24

Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Arkitektur og Lysdesign Solveig Anette Erdahl dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen.

solveig.erdahl@henninglarsen.com eller tlf. +47 915 55 868

Nøkkelord

Lysdesigner, senior Lysdesigner, Prosjektleder, Designer

Stillingsinfo

Frist10. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Solveig Anette Erdahl

Avdelingsleder Arkitektur og Lysdesign


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!