Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Løsningsarkitekt IT Infrastruktur

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom teknologi og forretning?

EmbriqOslo eller Halden31. august 2023
Søk her

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi skal styrke satsningen innen vårt forretningsområde IT Managed Services. Ønsker du å være med å videreutvikle den Hybride IT infrastruktur plattformen? Vi trenger nå flere kollegaer som ønsker å være med på denne satsningen, og levere konsulentbistand og rådgivning til både nye og eksisterende kunder.

En av de store fordelene Embriq har i markedet, er at vi kan levere tjenester basert på Microsoft Public Cloud, Embriq Private Cloud og kundens egne datasenter. Dette gjør at vi kan sette sammen og levere riktige løsninger basert på kundens innenfor funksjonalitet, sikkerhet og pris.

"Dette er en svært spennende mulighet for deg som trives med en hverdag ute hos kunder og med fokus på rådgivning og kundeverdi. Trigges du av å gjøre en forskjell ute hos kundene og sammen med dem lage magiske løsninger som understøtter forretningen? Er du på jakt etter måter å forbedre og utvikle dine kunnskaper på? Hvis svaret er JA kan Embriq være stedet for deg, og vi bør ta en prat!" Roger Johansen, Head of Hybrid Management

Vi tilbyr

For denne stillingen vil det være viktig å følge med på den teknologiske utviklingen, og Embriq støtter og tilrettelegger for den ansattes faglige utvikling og realisering av gode ideer og innovative initiativer. Vi har konkurransedyktige vilkår og kan tilby meningsfullt arbeid i et selskap i vekst hvor du får muligheten til å påvirke. I Embriq har vi spennende muligheter hvor du kan jobbe med moderne teknologi som utgjør en forskjell i samfunnet, og for kundene våre. Det er også et stort fokus hos oss på både faglige- og sosiale samlinger.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

I rollen som Løsningsarkitekt vil du bruke store deler av tiden din ute hos ulike kunder. Derfor er det viktig at du er nysgjerrig og opptatt av å forstå kundens prosesser, identifisere muligheter og gi gode råd. Du er løsningsorientert og finner løsningsdesign som gir den beste løsningen for kunden og er med på å etablere og overlevere løsningen til forvaltning. Her er det avgjørende at du er fremoverlent og ikke venter på at noen skal fortelle deg hva du skal gjøre, men at du er nysgjerrig og stiller spørsmål, evner å sette deg inn i kundens situasjon, utfordrer det etablerte og lærer av feil. Som rådgiver ute hos kunder kan du forvente mange ulike oppgaver:

 • Hovedfokus vil være Cloud-arkitektur/-design, analyse, workshop og implementering av løsninger
 • Samarbeide med løsningssalgsavdeling i utarbeidelse av konsepter og tilbud
 • Transformere kundens forretningsbehov til relevante Cloud- og IT-teknologier
 • Du vil benytte Microsoft Public Cloud, Embriq Private Cloud samt kundens egne datasenter for å designe de beste løsningene for kunden
 • Utarbeide migreringsplaner ved plattformskifte
 • Utarbeide og gi input på tilbud, prosjektplaner og oppgavebeskrivelser, samt se muligheter for mersalg
 • Være kundens rådgiver med tanke på fremtidens sky- og datasenterløsninger
 • Være teknisk prosjektleder for mindre prosjekter
 • Arrangere og gjennomføre workshops med kunder

Ønskede kompetanseområder og teknologi du vil få jobbe med

Vi ser etter de som er gode (gjerne en av de beste) i faget, eller de som har en ambisjon og er på vei til å bli god (eller en av de beste). Vi trenger deg som har kompetanse på et eller flere av områdene under.

 • Moderne klient plattformer
  - Bruk av Microsoft Cloud
  - Autopilot
  - Intune
 • Microsoft 365
  - Etablering av Microsoft 365 løsninger
  - Konsolidering av Microsoft 365 løsninger
  - Bygge sikkerhet i løsningene
  - Videreutvikle løsninger
 • Microsoft Azure
  - Design
  - Etablering
  - Migrering
 • Hybrid management
  - Bruk av Azure ARC for å etablere en felles plattform for Compliance og Security
  - Bruk av Sentinel, Log Analytic Workspace, Logic Apps, Event Hub for logging og rapportering
 • Designe, etablere og videreutvikle komplekse løsninger basert på
  - Onprem – Kundens egne datasentre
  - Embriq Private Cloud
  - Microsoft Public Cloud
  - Andre Cloud leverandører (Google Cloud, AWS)
  - Hybride løsninger – Her tar vi det beste fra det som gir kunden størst fordeler

Høres dette interessant ut?

Vi vil gjerne bli bedre kjent med deg, og tar gjerne en uformell kaffeprat om denne stillingen hvis du ønsker å høre mer! Legg igjen din kontaktinformasjon og CV her, så tar vi kontakt med deg. Grunnet ferie kan du tidligst forvente å høre ifra oss etter 8. august.

I mellomtiden kan du ta en titt på våre people stories for å bli kjent med dine fremtidige kollegaer.

Annet

Til denne stillingen ønsker vi at arbeidssted skal være Oslo eller Halden. Embriq har en fleksibel løsning for hjemmekontor. Som løsningsarkitekt vil oppdragene og kundene våre bestemme sammen deg hvor og hvordan vi jobber. Gode fremstillingsevner, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk vil være en forutsetning for denne stillingen.

Stillingsinfo

Frist31. august 2023

Stillingstyper

Fast ansettelse,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Embriq

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. Vi leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft. Med over 200 høyt dyktige og dedikerte ansatte betjener vi mer enn 200 kunder i Norden, som alle leverer samfunnskritiske tjenester innen bransjer som energi, produksjon, retail og andre datadrevne bransjer. Embriq har hovedkontor i Oslo og virksomhet over hele Norden.