Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Legal Specialist HR

Har du lyst til å jobbe som internjurist/advokat innen arbeidsrett i et stort internasjonalt konsern?

COWI ASOslo28. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Annette Dahl Franck

Head of People and Culture

47 995 94 996

Anne Herlofson

Talent Acquisition Specialist

Nøkkelord

jurist, advokat, arbeidsrett, kontrakt, forhandling

COWI Norge søker din ekspertise til vårt dyktige og dedikerte People and Culture team. Vi er en kompetansebedrift med en sterk bærekraftsagenda, og du blir en viktig rådgiver og prosessdriver for våre ledere i en bredde av ulike saker. Vi ønsker å få med deg på laget som liker å ta ansvar og samarbeide, som har forretningsforståelse og som vil bidra positivt i vårt engasjerte arbeidsmiljø!

People & Culture I COWI NORGE (OSLO) – Fagmiljøet

Som arbeidsrettjurist i COWI Norge blir du en del av vårt team bestående av HR spesialister og HR Business Partnere, som du vil samarbeide tett med. Vi samarbeider også med kolleger internasjonalt. Vi har en egen juridisk enhet med fire ansatte utenfor HR som du også vil samarbeide tett med.

Arbeidsoppgaver vil typisk omfatte:

 • Juridisk rådgivning til ledere
 • Forhandlinger
 • Kontakt med tillitsvalgte
 • Håndtere personalsaker og varslingssaker, samt drive prosessene
 • Compliance innen personalområdet og rutiner i forbindelse med nye lover
 • Sikre gode omstillingsprosesser
 • Gjennomgå, utarbeide og forhandle kontrakter
 • Kursing og foredragsholding innen fagfeltet.

Du vil aktivt drive ulike prosesser i samarbeid med lederne og HR. Hovedarbeidssted er våre moderne lokaler på Hasle i Oslo.

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden

For å lykkes og trives i denne rollen, tror vi at du liker å samarbeide med de rundt deg – uansett om det er kolleger, partnere eller kunder. Videre må du kunne bygge gode relasjoner med andre ved å være nysgjerrig og lyttende, og dedikert til å finne de beste løsningene.

Som en foretrukken kandidat har du evne til å formidle juridisk informasjon på en forståelig måte. Videre er du selvstendig og ansvarsbevisst, og du viser god forretningsforståelse og evner å se sammenhengen mellom det teoretiske og det kommersielle. Vi tror også at du er tilpasningsdyktig og en pådriver for kontinuerlig utvikling og forbedring, og holder deg faglig og kommersielt oppdatert. Og sist, men ikke minst, tror vi du er blid, engasjert og løsningsorientert!

Integritet er en av de viktige verdier vi søker å leve opp til i COWI.

I tillegg har du:

 • Juridisk embetseksamen/master i norsk rettsvitenskap
 • Minimum 5 års erfaring fra virksomhet(er) hvor du primært har jobbet innenfor arbeidsrett og HR. Relevant erfaring kan kompensere for manglende advokatbevilling.
 • Gode ferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Så mye mer enn bare en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi rundt 8000 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Har du flere spørsmål?

Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt med Head of People and Culture, Annette Dahl Franck, telefon: + 47 995 94 996 eller Talent Acquisition Specialist, Anne Herlofson, e-post aeho@cowi.com.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Stillingsinfo

Frist28. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Annette Dahl Franck

Head of People and Culture

Anne Herlofson

Talent Acquisition Specialist


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss