Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Lederassistent

Har du lyst på en spennende og lærerik deltidsjobb ved siden av studiene?

RambøllBergen2. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Montserrat F. Telseth

Divisjonsleder Tekniske Systemer

+47 958 80 593

Nøkkelord

StudentAssistentDeltid

Vil du jobbe tett på ledelsen i et globalt firma og lære mer om hva det innebærer av møtevirksomheter, koordinering, arbeidsmiljø og daglige beslutningsprosesser? Ønsker du å få innsikt i strategiprosesser rettet mot bærekraft og endringer i samfunnet?

Vi inviterer deg til å være med i travel lederhverdag med varierte arbeidsoppgaver. Stillingen er timebasert og vil være omtrent 8 timer i uka, og kan fint kombineres med studier. For denne rollen trenger du blant annet kjennskap til og interesse for ledelse og administrasjon, gode organisering- og koordineringsferdigheter og PowerPoint kompetanse. Er du vår nye lederassistent? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Om Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver som tilbyr et bredt spekter av rådgivende ingeniørtjenester. Felles for disse tjenestene er at bærekraftig utvikling står sentralt, slik som det har gjort siden selskapet ble grunnlagt i 1945. Vi har forpliktet oss til å skape bedre samfunn og som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er vi sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Rambøll har nettopp lansert en ambisiøs strategi for 2022-2025 som styrker våre forpliktelser til å være en «Partner for Sustainable Change». I divisjonen for Tekniske Systemer bidrar vi til denne visjonen gjennom å skape tekniske løsninger for bygg slik som energirådgivning og komplekse IKT-systemer.

Som vår nye lederassistent får du jobbe med et hyggelig fagmiljø av ingeniører i hele Norge. Du får jobbe tett på de som tar beslutningene som bidrar til å minimere CO2 utslipp og skape bygg og byer hvor menneskers livskvalitet ivaretas.

Mer om stillingen

Som lederassistent vil du rapporterer til divisjonsleder for Tekniske Systemer og samarbeide med kollegaer ved flere kontorer i Norge, og på tvers av landegrenser. Stillingen kan innebære noe reising i Norge. Å være lederassistent byr på varierte arbeidsoppgaver og spenner seg fra administrative gjøremål til arbeidsledelse. Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Administrativ støtte til divisjonsleder.
 • Organisering og koordinering av divisjonsledermøter. I dette inngår rådgivning, planlegging, koordinering og tilrettelegging for møtene, føring av referat samt oppfølging i etterkant av møtene.
 • Planlegging av møter og workshops
 • Sette sammen presentasjoner, rapporter og notater.
 • Oversettelser, korrekturlesing og kvalitetssikring av tekst og data.
 • Bistå våre konsulenter med konkrete prosjektoppgaver.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • 3. eller 4. års student innen ledelse, business eller økonomiske fag. Hvis du er 3. års student, har du planer om masterstudier fra høsten 2022.
 • Du har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også er:

 • Nøyaktig og legger stor vekt på høy kvalitet i arbeidsoppgavene du utfører
 • Nysgjerrig og engasjert
 • Selvstendig og fleksibel

Veien videre

Hvis du lurer på noe om denne stillingen kan du gjerne kontakte divisjonsleder for Tekniske Systemer, Montserrat F. Telseth, for en trivelig prat. Mobil 958 80 593. Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 28.10.2023

Stillingsinfo

Frist2. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Montserrat F. Telseth

Divisjonsleder Tekniske Systemer


Stillingstyper

Trainee,Hybrid,Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!